Horoscop Azi 23 Octombrie 2017 Oct23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Octombrie 2017

Horoscop 23 octombrie 2017: Zodia care va încasa o sumă importantă de bani.O să facem, probabil, o analiză mai amănunţită a situaţiilor cu care ne confruntăm, ca să aflăm cauzele şi să rezolvăm totul cât mai repede. La aşa ceva ne pedispune Soarele din Scorpion.Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să ne înfruntăm temerile.


BERBEC – Aţi putea definitivă un contract şi să vă apucaţi de treabă, să daţi drumul proiectelor noi, să faceţi rost de bani. O să reglaţi o situaţie familială, să vă-nţelegeţi în privinţa programului, a responsabilităţilor, şi să faceţi echipa ca să puteţi rezolva toate problemele.
TAUR – Relaţia sentimentală se poate rescrie frumos şi o să apară cineva dacă n-aveţi pe nimeni, sau să vă-nţelegeţi şi mai bine cu cel de lângă voi. O să reglaţi o situaţie familială, să vă-nţelegeţi în privinţa programului, a responsabilităţilor, şi să faceţi echipa ca să puteţi rezolva toate problemele.


GEMENI – Puteţi încasa o sumă de bani dintr-o datorie mai veche, sau dintr-o muncă suplimentară, o colaborare. Se poate să vă orientaţi spre o banca de la care aţi putea primi un împrumut, sau poate cereţi o reeşalonare a ratelor, dacă va descurcaţi mai greu cu banii.
RAC – O să puteţi semna nişte acte şi să vindeţi, să cumpăraţi ceva, şi în rate, dacă vi se oferă această posibilitate. Poate v-a convins un partener de afaceri să plecaţi din ţară, să va realizaţi într-un domeniu anume, să câştigaţi şi bani şi experienţă, dar n-aveţi suficient curaj – deocamdată.


LEU – Cineva de care v-aţi separat recent o să revină cu o atitudine schimbată – în bine – şi o să continuaţi relaţia, sunt şanse. V-aţi mai putea ocupă şi de alte lucruri în paralel cu serviciul, şi o să câştigaţi bani şi până în noiembrie să va hotărâţi cu care din ele veţi rămâne, să nu fie prea multe.
FECIOARĂ – Se observă stabilitate financiară, poate pentru că o să vă cheltuiţi cu măsură banii, practic, o să faceţi economie pe cât posibil. Se pare c-o s-aveţi câştig de cauză să vă luaţi banii de la cei care vi-i datorează şi să ţineţi minte pe viitor să nu mai lăsaţi să treacă prea mult timp, sau să nu le mai împrumutaţi.


BALANŢĂ – Poate aşteptaţi să treacă de la sine tensiunile din cuplu ca să nu va mai consumaţi, să provocaţi discuţii – şi e bine şi aşa.Se poate să fie agitaţie în jurul vostru, mai ales la serviciu, apar şefi noi, colegi, colaboratori şi o să fie mult de lucru şi la foc continuu până la sfâşitul anului.
SCORPION – Se poate să primiţi ceva în plus la salariu, să fiţi scutiţi de nişte taxe, să vi se anuleze o amendă, să recuperaţi nişte bani din urmă.Se pot întâmplă cele mai neaşteptate lucruri şi să daţi curs unor oferte de lucru, sau de studiu, poate se rezolva o problemă cu casă.


SĂGETĂTOR – O persoană dragă vine cu o rugăminte şi o să-i puteţi veni în ajutor pentru că n-o să vă fie greu să puneţi umărul la ce va cere. O să fiţi cuceriţi de noi parteneri de afaceri şi să o să faceţi treabă bună împreună dacă acceptaţi vreuna dintre oferte, că pare să fie un moment bun de relansare.
CAPRICORN – Se poate să lucraţi mai bine în echipa, de-acum încolo, poate vreun an de zile, cam aşa, şi o să fiţi mulţumiţi de rezultate. Se pare c-o să fiţi prezenţi pe la mondenităţi, poate e vorba şi despre voi pe-acolo, sau o să aveţi calitatea de organizatori, administratori şi n-o să treceţi neobservaţi.


VĂRSĂTOR – O să vă treziţi că vă pun şefii responsabili de vreun departament sau cu un privilegiu pe care numai voi îl puteţi gestiona, cu asta o să vă treziţi. Poate v-apucaţi serios de studii, daţi şi nişte examene şi o să vă faceţi programul în aşa fel să vă rămână timp şi pentru voi şi pentru familie, dacă sunteţi căsătoriţi.
PEŞTI – O veste bună, poate se oferă nişte prieteni să v-ajute la ceva treburi de pe-acasă şi o să fie totul mai suportabil.
Vă puteţi lua banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să achitaţi nişte facturi pe care le-aţi tot amânat şi să intraţi în normal cu cheltuielile lunare, că eraţi tot pe minus.