Horoscop Azi 23 Noiembrie 2018 Nov22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Noiembrie 2018

Horoscop 23 noiembrie 2018. Zodia care primește un cadou.O să facem timp și de noi, după ce ne achităm de obligațiile de serviciu, de cele gospodărești, ieșim la o cafea, la o plimbare, să ne oferim și nouă un respiro.Vibrația zilei este 6 și o să ne controlăm armonia, pentru că o să ne fie la îndemână.


BERBEC – O veste bună, vine careva de care va era dor, primești un cadou care să va ungă pe suflet și-o să aveți parte de o zi reușită, la care visați de multă vreme.
TAUR – Poate o negociere pentru un salariu bun și discuția o să fie una lejeră, fără încrâncenare, și s-ar putea să și obțineți acte, e de-ncercat.


GEMENI – E posibil să luați câte ceva pentru casă, poate copiii v-au rugat să le cumpărați lucruri noi pentru camera lor, se văd niște îmbunătățiri în casa.
RAC – Se conturează o ofertă de lucru dar se văd și niște inconveniente care va pun pe gânduri și rămâne să cântăriți bine de tot situația până luni, marti.


LEU – Se pare c-o s-aveți o discuție între patru ochi cu partenerul de cuplu și lucrurile care nu va convin or să dispară, cu condiția să spuneți ce vă deranjează.
FECIOARĂ – Va puteți întâlni și azi, dacă sunteți nerăbdători, dar și mâine, că o să fiți mai odihniți, cu vineva care vbrea să va cunoașteți mai bine, s-aveți o relație.


BALANȚĂ – Voi sunteți în tratative cu niște coechipieri de afaceri și o să decurgă totul lejer, fără precipitare, că să nu va scape amănunte esențiale și-o să iasă bine.
SCORPION – O să va bucurați de un plus de atenție din partea oamenilor care credeați că v-au uitat sau că nu le mai pasă de voi. O să fie un reviriment emoțional.


SĂGETĂTOR – Se poate să vă treziți cu noi responsabilități la serviciu, dar să vină la pachet cu promisiuni de bani și alte avantaje, cât de curand.
CAPRICORN – O să va permiteți o escapadă turistică, poate plecați chiar de vineri și o să va bucurați de companie agreabilă și e de stat vreo 2, 3 zile la relaș.


VĂRSĂTOR – Vouă, o ieșire în lume v-ar mai spală gândurile, v-ar ajuta să aveți un moral mai bun, să adunați în jurul oameni care să aibă aceleași preocupări cu ale voastre.
PEȘTI – O să vă adunați niște bani și o s-aveți cu ce să ieșiți la socializare, să mai faceți și altceva să cunoașteți lume nouă, care să va inspire.