Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Noiembrie 2015

Taurii avanseaza in cariera, iar Berbecii au parte de o surprinza in viata sentimentala.Incepem in forta saptamana si o sa dam de tot felul de situatii neasteptate care ne vor pune nervii la incercare, dar o sa ne ofere si satisfactii, pentru ca le vom dovedi, fara nicio indoiala.
Horoscop 2015 BERBEC -O sa perfectionati un contract, ca sa stiti exact care sunt conditiile si pe ce bani lucrati, sa nu va treziti ca unele aspecte va deranjeaza si sa fie prea tarziu. O relatie amoroasa prinde contur si se poate sa duca, pana anul viitor, spre sfarsit, la casatorie.

Horoscop 2015 TAUR -O sansa de bani, o posibilitate de a obtine un salariu mai bun, fie la actualul serviciu, fie din alta parte, daca aveti curaj sa faceti pasul. Se pare c-o sa luati ceva pentru acasa, poate le impliniti niste dorinte alor vostri, in special copiilor si o sa fie toata lumea multumita.
Horoscop 2015 GEMENI -O sa va cultivati un talent, va inscrieti la niste cursuri, urmati si o perioada de practica, poate va duceti la o sala de sport, sau sa desfasurati alt gen de activitati. O persoana tanara va curteaza si daca nu sunteti prinsi in nicio relatie poate o luati in serios pe aceasta persoana.
Horoscop 2015 RAC -Vi se cere sa va implicati intr-un nou proiect si o sa mearga totul bine, sa mai urcati un nivel in ierarhia de la slujba, sa vi se dea o functie. O veste buna de la medic, un tratament si-a facut efectul si o sa aveti grija de aici incolo sa respectati niste reguli alimentare.
Horoscop 2015 LEU -Veti regla situatia bancara – scoateti, depuneti bani, ii rugati pe cei de la banca sa va mai pasuiasca o luna, doua, cu ratele sa mai respirati un pic. Apar noutati in sfera sentimentala si o sa puteti aprecia daca persoana care va face curte e pe aceeasi lungime de unda cu voi sau nu.
Horoscop 2015 FECIOARA -Or sa se rezolve anumite probleme legate de o deplasare pentru serviciu, va luati banii, diurna si o sa decurga totul in buna regula. O sa va puneti de acord cu partenerul de viata in privinta programului de timp liber si a responsabilitatilor de zi cu zi care va revin.

Horoscop 2015 BALANTA -Se poate sa aflati noutati referitoare la cursul unui proces, al unei plangeri penale – practic un conflict se poate stinge daca cealalta parte isi recunoaste vinovatia. S-ar putea sa vi se faca un discount la cumparaturi, sa primiti si ceva gratis sau poate luati cate ceva in rate.
Horoscop 2015 SCORPION -Promite sa fie o zi banoasa, si poate veti reusi sa mai puneti ceva bani deoparte s-aveti de sarbatori sau pentru neprevazute. O sa aveti de luat mai multi bani in perioada asta si o sa cheltuiti la fel de mult daca nu va abtineti un pic de la dat bani in dreapta si in stanga.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Se pare c-o sa va implicati intr-o serie de activitati care sa va puna in contact cu profesionisti sa colaborati si sa iasa bani frumosi. Se poate sa preia o parte macar din cheltuielile curente partenerul de cuplu si sa va fie mai usor, nu ca pana acum.
Horoscop 2015 CAPRICORN -Vin bani dintr-o munca particulara si o sa aveti de rate si facturi, ba chiar sa puneti deoparte pentru iesirea la aer curat de la sfarsitul saptamanii. O sa va faceti timp si de voi, sa va ingrijiti de sanatate, de felul in care aratati, schimbati poate si garderoba, frizura.
Horoscop 2015 VARSATOR -O sa primiti vesti bune legate de scoala, de examene, poate urmeaza si o promovare la serviciu, ori poate in societate faceti furori cu vreun proiect – traznet. E cineva care vrea sa se asigure ca raspundeti cu aceeasi masura sentimentelor pe care vi le poarta aceasta persoana.
Horoscop 2015 PESTI -Un proiect nou la orizont si la voi, e un moment bun de afirmare, atata doar ca o s-aveti concurenta serioasa si e de luptat, nu gluma. Fiinta iubita vrea sa va scoata in oras si daca nu sunteti prinsi cu treaba pe acasa poate ii faceti pe plac.

Sursa: http://stirileprotv.ro