Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Martie 2016

Horoscop zilnic 23 martie 2016. Astazi, Sagetatorii au intalniri sentimentale, iar Leii pot castiga bani.E momentul sa aflam vesti bune, sa lichidam restante si sa ne-apucam de lucruri care sa ne faca viata mai frumoasa..

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa incasati niste bani si sa dati o raita pe la cumparaturi si de nevoie, dar si de placere. O sa va confruntati cu situatii neasteptate si de-aici pot aparea un job, un coechipier de afaceri sau un viitor partener de viata.
Horoscop 2016 TAUR – O iesire cu prietenii dupa orele de program si o sa va ganditi la o activitate pe care s-o desfasurati in timpul liber, cu grupul. O confirmare din partea unei comisii c-ati trecut cu bine de un examen, un interviu, de o serie de teste probabil si puteti merge mai departe la urmatorul nivel.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate-i veti cere niste explicatii fiintei iubite, ca sa va mearga si mai bine in relatia de cuplu si o sa fiti surprinsi de ce raspunsuri veti primi. V-ar putea da sefii niste bani din urma si sa va ocupati de casa, luati cate ceva de care au nevoie ai vostri, sau poate-aveti de amenajat spatiul verde, gradina.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment festiv si sa va faceti noi prieteni pe-acolo sau doar relatii de afaceri. Ati putea rezolva o problema care tine de un act de proprietate, o mostenire, de un partaj, o autentificare la notar si scapati de niste griji.

Horoscop 2016 LEU – O surpriza placuta din partea cuiva care va iubeste si o sa iesiti la o plimbare, sa vedeti o piesa de teatru sau va duceti la o expozitie. Un castig de echipa, si poate vi se va prelungi un contract, va angajeaza niste oameni care apreciaza calitatea muncii voastre si va asigurati banii de care aveti nevoie.
Horoscop 2016 FECIOARA – Un semn de viata de la cineva care tot incearca sa va cucereasca si o sa aiba, se pare, toate sansele. Intalnire de afaceri, poate negociati un contract si o sa va impuneti punctul de vedere ca sa nu munciti de pomana, sa va respectati.

Horoscop 2016 BALANTA – Se pare ca vi se face o oferta de lucru si daca e vorba despre o colaborare poate ii intrebati si pe ai vostri daca sunt de acord cu programul. O sa va puteti reface o casnicie, o relatie sentimentala si sa depasiti o perioada de suferinta din dragoste, sa fiti fericiti in doi.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa cheltuiti niste bani ca sa va recapatati sanatatea, sa aveti un tonus ridicat, sa debordati de energie. Foarte posibila solicitare din partea sefilor si de-aici pot veni o promovare, un surplus salarial, daca se va gasi si un sponsor cu dare de mana.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O intalnire sentimentala, poate fi chiar prima dintr-o viitoare relatie care-o sa va mearga direct la suflet. Va pregatiti de un debut, o sa lansati la apa un proiect care o sa fie bine primit de beneficiari si o s-aveti de unde sa luati bani de-aici incolo.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa dedicati o ora, doua, din timpul liber unui hobby, ca sa va destindeti, sa va rupeti de stresul de la serviciu. Se pare c-o sa cheltuiti ceva bani din economii ca sa cumparati cateva lucruri utile pentru locuinta sau poate, prioritara, este reparatia masinii.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa puteti semna un act, sa luati un credit bancar si sa scapati de datorii, sa va puteti lua o casa, la adica. Poate o sa depasiti baremul financiar pe care vi l-ati impus zilele astea, c-apar unele tentatii si o sa cedati, dar meritati si recompense.
Horoscop 2016 PESTI – Poate va trebui sa achitati o consultatie pentru voi sau altcineva din familie care vrea sa se puna pe picioare. O sa castigati niste bani, un bonus, pot fi si din urma niste restante si o sa aveti pentru cheltuielile lunare si ca sa va duceti in week-end pe undeva.


Horoscop Azi 23 Martie 2016