Horoscop Azi 23 Mai 2017 May23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Mai 2017

Horoscop 23 mai 2017. Gemenii au parte de castiguri financiare, iar Racii isi cumpara casa noua.Surprize astazi. Se pot intampla acele lucruri pe care ni le-am dorit cu ardoare. Vibratia zilei este 5 si poate fi un factor suplimentar, care sa mareasca suspansul.


BERBEC – Va intelegeti mult mai bine cu anturajul, o sa va gasiti timp pentru iesirile la sfarsit de saptamana in excursii, la socializare. Se poate sa dati de o oferta avantajoasa pentru un sejur, posibil in strainatate si o sa va descurcati cu banii, poate scoateti din fondul de rulment al familiei.
TAUR – Va scoate cineva la plimbare, poate sunt lucruri importante de vorbit pe marginea relatiei sentimentale. Se-anunta cheltuieli pe care nu le puteti evita si o sa aveti sansa de a lucra si in particular ca sa faceti un capital financiar sa va puteti misca in zilele libere, la munte, la mare.


GEMENI – Poate va decideti sa lucrati la ceva in particular, sa castigati niste bani dintr-un hobby si sa fie un succes. Se pot rezolva unele aspecte care tin de afaceri, puteti semna un contract, sa aveti un venit constant ca sa va achitati de rate, facturi si cheltuieli suplimentare.
RAC – Va faceti planuri mari legate de viata de familie, poate va mutati la casa voastra, va casatoriti si o sa aduceti pe lume un copil. O sa incheiati cu bine o situatie care va permite sa deveniti proprietari sau sa dati drumul unui nou proiect la serviciu, sa va oferiti o sansa in cariera.


LEU – O sa va scoata cineva la plimbare, sa luati masa la restaurant sau sa vedeti un film, un spectacol, sa fie o relaxare. Se pare ca o sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va stimuleze atat creativitatea, cat si spiritul de afaceri si o sa va incante ideea, aveti disponibilitate pentru asa ceva.
FECIOARA – Ati putea relua un proiect care v-a adus castiguri substantiale si sa fie poate mai usor de data asta, sa va descurcati frumos. E momentul sa va ocupati de sanatatea voastra, de a celor din familie, sa va faceti analize medicale si sa interveniti cu medicamente acolo unde e cazul.


BALANTA – Se anunta o dupa amiaza reusita, poate va intretineti pana tarziu cu cineva care e plin de viata si va asortati energetic. Poate incepeti un proiect nou, sa va reinventati, ca aveti multe de spus si de facut, e anul vostru important si puteti indrazni orice.
SCORPION – Va reusesc demersurile care tin de acte si o sa aveti succes la examene, interviuri, la deplasari si la procese. Voi pregatiti terenul pentru la toamna, vine anul vostru norocos, din octombrie, noiembrie si va lansati de pe acum in proiecte de amploare.


SAGETATOR – Cu partenerul de cuplu ar fi bine sa fiti mai intelegatori, ca pot izbucni mici discutii aprinse care pot degenera intr-o cearta mai serioasa. Se pare ca o sa aveti de dus munca de lamurire cu sefii ca sa va aprobe o lucrare, un proiect, ori acei bani in plus pe care i-ati tot cerut.
CAPRICORN – Se pare c-o sa va vedeti mai des cu prietenii, iesiti pe la diverse evenimente, in special spre sfarsitul saptamanii. Poate vi se propune ceva nou de lucru si o sa aveti succes, e un an bun de cariera si e bine sa profitati la maximum de orice oportunitate.


VARSATOR – O veste buna de la cineva care vrea sa revina in viata voastra pentru c-a a realizat cat de mult i-ati lipsit. O sa jonglati cu niste bani sa faceti fatza tuturor cerintelor alor vostri si sa va luati si voua ceva la care visati de multa vreme.
PESTI – E de insistat ca sa va primiti toti banii cuveniti, pentru ca altfel datornicii or sa va tot amane ca e mai convenabil asa pentru ei. O sa cheltuiti o suma de bani pentru ca apare o situatie neprevazuta, dar va straduiti s-o puneti la loc, sa aveti un buget de rezerva.