Horoscop Azi 23 Iulie 2016 Jul23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Iulie 2016

Horoscop 23 iulie 2016. O sa visam frumos la lucrurile pe care ni le dorim de multa vreme si o sa avem surpriza, o sa vedeti, ca visele or sa ni se implineasaca. Totul e sa credem cu tarie acest lucru.Astazi, Capricornii isi fac o cunostinta noua si interesanta, iar Fecioarele incep un weekend bun.

Horoscop 2016 BERBEC – Un reviriment fizic, mental, sufletesc, o sa intrati intr-o alta etapa de viata, cand totul o sa vi se para mai usor, o sa va simtiti puternici.
Horoscop 2016 TAUR – Poate dati o petrecere la voi acasa si o sa preparati totul, de la A la Z, ca sa-i dati gata pe musafiri cu talentele voastre culinare si de gazde perfecte.

Horoscop 2016 GEMENI – O iesire cu grupul, pot fi si colegii de breasla si o sa va deconecteze revederea, o sa va-ncarcati bateriile pentru o buna perioada de timp.
Horoscop 2016 RAC – Ati putea da o fuga pana in statiunea preferata si sa va-ntoarceti maine seara, daca n-aveti niste zile in plus de concediu ca sa ramaneti pe-acolo.

Horoscop 2016 LEU – Invitatiile curg, prietenii va vor prin preajma, dar aveti si voi idei, de iesit pe cate undeva, sa profitati din plin de timpul liber comun cu al celor dragi.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se pare c-o sa va faceti program de vizite si plimbari, aveti si niste bani de rezerva pe care sa-i folositi pentru cadouri si alte rasfaturi, fie ele si culinare.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa fiti entuziasmati de prezenta cuiva, poate o sa treceti pe la cineva care locuieste in alt oras, daca nu cumva zice ca trece ea pe la voi.
Horoscop 2016 SCORPION – Va faceti timp si pentru mondenitati, dupa ce va achitati de obligatiile casnice si o sa petreceti un timp de calitate cu cei pe care-i iubiti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Voi poate faceti turul de onoare pe la prieteni, rude, sa schimbati o vorba, poate puneti la cale si o aniversare, o nunta, ori poate un botez cu lume multa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa faceti cunostinta, la o petrecere, cu cineva care va fi o buna companie pe perioada verii si daca veti gasi suficiente puncte comune va fi bine si in continuare.

Horoscop 2016 VARSATOR – O revedere emotionanta si poate aveti ceva foarte important sa-i spuneti fiintei iubite si veti rezona frumos, sufleteste, altfel decat pan-acum.
Horoscop 2016 PESTI – Va duceti la o ceremonie, e cineva care v-asteapta cu bratele deschise si veti petrece clipe de neuitat, poate veti lua chiar o decizie referitoare la viata in doi.
Horoscop Azi 23 Iulie 2016