Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 23 iulie 2015. Berbecii se pot indragosti astazi, iar Capricornii primesc o noua functie la locul de munca.Sa fim pe receptie, c-o s-avem si de transmis si de primit vesti care sa ne-aduca zambetul pe buze, sa ne bucure sufletul ca ne-om fi saturat de-atata asteptare.

Horoscop 2015 BERBEC – Noutati legate de starea sanatatii, poate v-ati recuperat dupa o perioada in care-ati fost bolnavi sau aflati ca puteti deveni parinti. O dragoste la prima vedere sau va cucereste cineva prin inteligenta, nu numai prin frumusete, si o sa fie comunicare pe mai multe planuri.

Horoscop 2015 TAUR – Plecati la odihna, la relaxare, o sa puteti combina persul pe jos, cu inotul, cu stat la plaja si alte activitati sporetive care sa va detensioneze. V-ati putea ocupa de lucruri care tin de mobilat apartamentul sau poate-i schimbati aerul, dati o lavabila.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa dati un examen pentru scoala sau ca sa ocupati un post la serviciu si, cu toate emotiile, o s-aveti parte de succes, pentru ca va aflati pe un plin energetic. Un accent puternic pe sfara deplasari si ati putea pleca intr-o excursie sau sa-i trimiteti macar pe copii.
Horoscop 2015 RAC – Poate o sa fiti mai bine platiti de catre sefi sau poate vin bani din particular, de se observa un cont rotunjor si n-o sa mai stati cu grija ratelor si a facturilor. O sa vina cineva in vizita si poate puneti la cale o aniversare pentru weekend sau oti avea nunta cu mare fast.
Horoscop 2015 LEU – Provocari pe mai multe planuri si o sa aveti energia necesara sa lucrati pe diferite fronturi si sa obtineti rezultate dintre cele mai grozave. Se poate sa luati niste bani care or sa acopere cheltuielile lunare si sa va ramana si pentru o excapada la sfarsit de saptamana.
Horoscop 2015 FECIOARA – Va pot intra niste bani si sa cumparati niste lucruri utile pentru casa si in rest sa va mai ganditi si la voi sa va manajati cumva, ca sa aratati si mai bine, pe cat posibil. Poate-ar fi cazul sa faceti o serie de analize medicale, din cele anuale, ca sa vedeti daca sunteti sanatosi sau trebuie intervenit cumva.

Horoscop 2015 BALANTA – Strangeti randurile si plecati cu grupul in vacanta, iar unii dintre voi poate mai aveti cate ceva de lucru in particular, dupa care plecati si voi la odihna. Va cauta cineva care o sa va faca o surpriza placuta, va scoate la plimbare, poate a rezervat locuri de cazare la un hotel intr-o statiune de agrement.
Horoscop 2015 SCORPION – Posibile schimbari pe la serviciu si o sa fie un bun prilej sa va plasati la locul pe care considerati ca-l meritati, dupa ani de munca sustinuta. O confirmare ca vi s-a aprobat o cerere, ca puteti pleca in concediu, ca puteti trece pe un post pe altul mai bine platit, sau veti beneficia de niste avantaje.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Chiar daca n-aveti nimic planificat, tot o sa plecati intr-o minivacanta pentru ca segmentul deplasari este frumos nuantat si o sa onorati toate invitatiile. Ati putea legaliza o situatie, sa va intrati in drepturi, sa luati banii pe care vi-i retinea cineva in mod abuziv.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Incep sa se-adune banii in cont, pot fi surplusuri salariale, bani din colaborari, diferente de plata pentru ca achitaserati mai multi bani decat trebuia. Poate s-a deblocat o situatie, un post, si o sa va instalati, probabil, intr-un fotoliu de sef sau de adjunct, dupa care o sa fiti sefi.
Horoscop 2015 VARSATOR – O s-aveti posibilitatea sa va mutati la alt serviciu, dac-o s-aveti si un motiv bine intemeiat, daca nu o sa refuzati, politicos, oferta. Or sa va intre niste bani pentru care se poate sa fi muncit cu mult timp in urma si pe care-i credeati pierduti, definitiv.
Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa apara cineva care sa va luminieze sufletul si sa munciti cu alt chef, atat la serviciu, cat si acasa, si sa fiti in al noulea cer. Poate luati cate ceva pentru casa, redecorati interiorul sau luati mobilier de gradina ori de terasa.

Sursa: http://stirileprotv.ro