Horoscop Azi 23 Ianuarie 2019 Jan22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Ianuarie 2019

Horoscop 23 ianuarie 2019. Noi proiecte și bani în plus pentru nativii din această zodie.Se pot semna acte, se pot aplana conflicte şi să ne croim un drum nou, să ne atingem obiectivele pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de armonia din jurul nostru.


BERBEC – Poate vi se aprobă un salariu în avans, ori poate amânarea unei rate ca să nu intraţi într-o încurcătură financiară. Vi se dă ok-ul pentru un nou proiect şi o să intraţi în priză c-aveţi şi multe alte lucruri pe cap şi vreţi să le duceţi pe toate la bun sfârşit c-aveţi energie şi motivaţie.
TAUR – Cineva în care v-aţi pus mari speranţe c-o să formaţi un cuplu şi să vă completaţi frumos pe mai multe planuri vă scoate la o cafea. O s-aveţi parte de o serie de surprize, poate începeţi o activitate care să vă pună în valoare nişte atuuri şi să daţi lovitura în afaceri, să ajungeţi în centrul atenţiei.


GEMENI – Bine ar fi să nu mai lăsaţi sănătatea pe planul doi ca să porniţi în forţă proiectele de pe urma cărora aţi putea câştiga bani serioşi. Dacă n-aţi făcut o evaluare a banilor din cont ar fi bine să vedeţi cum staţi, să ştiţi dacă vă permiteţi o escapadă turistică în weekend, să vă oferiţi un scurt respiro.
RAC – Relaţia de cuplu o să fie mult mai armonioasă şi dacă n-aveţi, încă, pe nimeni o s-apară cineva care să fie pe gustul vostru. O să fiţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi dacă un angajator vă vrea, neapărat, în echipa lui, şi o să vă armonizaţi la treabă, o să se dovedească a fi o alegere potrivită.


LEU – Segmentul afectiv are o încărcătură deosebită şi o să întâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili, iar unii dintre voi să vă şi căsătoriţi. Se poate să daţi lovitura în afaceri şi să vă suplimentaţi veniturile, să luaţi tot ce vă propuseserăţi pentru casă, familie şi să aveţi o vacanţă de vis, la vară.
FECIOARĂ – Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să aducă şi partenerul de cuplu un salariu mai mare şi s-aveţi un nivel de trăi şi mai bun. Încă mai puteţi face ceva cu maşina pe care vreţi s-o vindeţi, să vă luaţi altă nouă, să urmaţi scoala de şoferi, sau de alt profil tehnic.


BALANŢĂ – O să primiţi un mesaj de la cineva cu care sunteţi conectaţi, sufleteşte, şi o să vă întâlniţi să vă uitaţi în ochii lui, ai ei, să vedeţi dacă e sinceră persoană. E cineva care îşi face curaj să se-apropie de voi în speranţa c-o să-l remarcaţi şi voi şi să fie o chimie reciprocă, să puteţi fi împreună.
SCORPION – Se poate să strângeţi rândurile să vă vizitaţi mai des cu rudele apropiate fraţi, surori, nepoţi, veri, unchi şi să puneţi umărul la evenimentele familiei lărgite. O să mai investiţi ceva bani în casă, luaţi lucruri noi şi frumoase, reamenajaţi o încăpere sau toată casa, în funcţie de ce vor şi ai voştri.


SĂGETĂTOR – O să puteţi face un salt profesional, să vi se mărească şi salariul, să vă mutaţi la alt serviciu, apar schimbări cât de curând. Se pare c-o să reglaţi o situaţie financiară, să aveţi cu ce achita ratele, facturile şi, eventual, să cereţi amânarea unei rate dacă s-au adunat plăti neaşteptate.
CAPRICORN – Poate vă pregătiţi de o cununie civilă, religioasă, poate vi se măreşte familia şi o să apară un copil, o să fie o bucurie. O să bateţi palma pentru un contract, poate fi şi de colaborare, şi se mai poate să vindeţi o proprietate şi să luaţi altceva în schimb – veţi hotărî de comun acord cu partenerul de viaţă.


VĂRSĂTOR – Şefii se poate să aibă alte gânduri cu voi şi ca să vi se dea ceva care nu vă place, de lucru, poate staţi de vorbă, să vă puneţi de acord. Poate abia acum s-a copt o idee şi ştiţi către ce proiect să vă îndreptăţi, sau spre ce domeniu de studiu – e posibil să semnaţi un contract dacă lucrurile vă sunt clare.
PEŞTI – Se pune problema să primiţi şi nişte bani pentru ce-aţi muncit în particular, poate semnaţi un contract pe termen lung dacă se declară toată lumea mulţumită. O să vă-ntelegeți cu grupul de prieteni şi o să vă faceţi program comun, să vă duceţi la o sală de sport, sau ca să vă cultivaţi un talent, că mai apoi să profitaţi, să nu rămână doar hobby.