Horoscop Azi 23 Ianuarie 2018 Jan23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Ianuarie 2018

Horoscop 23 ianuarie 2018. Încasări mari de bani pentru nativii din această zodie.O să-ndreptăm nişte situaţii de care nu suntem încântaţi şi ne pregătim să atacăm proiecte noi, să profităm de conjunctura de pe cer care ne asigură o bază solidă, stabilitate.Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să înfruntăm orice greutăţi.

BERBEC – Poate daţi de nişte reduceri la materialele pentru casă, ori e vorba despre aparatură sau mobilier şi o să luaţi ce vă trebuie. Or să vă reuşească demersurile care ţin de bani, dar o să vă fie greu să-i ţineţi în buzunar c-apar cheltuieli pe care nu le puteţi ignora, pentru că altminteri se lasă cu amenzi.
TAUR – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care or să vă lege sentimente profunde şi poate fi începutul unei relaţii. E posibil să vă-ncânte o ofertă de lucru şi să cochetaţi cu ideea unui transfer, să porniţi pe un nou drum profesional, să vă meargă mai bine, să câştigaţi mai mulţi bani.

GEMENI – E de perfectat lecţia comunicării, tot timpul o să mai fie câte ceva de învăţat ca să fie şi mai bine, să vă-ntelegeți fără cuvinte. Poate va trebui să fiţi mai înţelegători cu partenerul de cuplu, să faceţi că relaţia să stea sub semnul armoniei, c-aveţi nevoie de linişte, de confort afectiv, dup-atâta muncă.
RAC – Se pare c-o să puneţi punct unei situaţii care v-a dat bătăi de cap şi o să puteţi începe munca la noul proiect de la începutul lunii viitoare. O să luaţi nişte bani dar se poate să umblaţi şi la cei din cont dacă se pune problema să vă schimbaţi casa, ori maşina, totul e să fie de acord şi familia.

LEU – E posibil s-aveţi mai mult de lucru la serviciu şi să vă achitaţi onorabil şi-o s-aveţi şanse de promovare, cu toată concurenţa. Puteţi începe proiecte noi, sau unul singur la care vă gândiţi de multă vreme şi o să vă mobilizaţi serios să faceţi față tuturor exigenţelor.
FECIOARĂ – Relaţia de cuplu o să treacă, vrând, nevrând la alt nivel pentru că v-aţi maturizat şi nu mai lăsaţi nimic la voia-ntâmplării. Or să vă susţină nişte apropiaţi să daţi zor să încheiaţi o lucrare, să începeţi o alta, e o perioadă încărcată, dar se-anunţă câştiguri, în timp aşa.

BALANŢĂ – Se poate să vă curteze cineva care a mai încercat cu ceva timp în urma să vă impresioneze, dar s-au cam încurcat iţele. E cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vă spună deschis ce vrea de la voi, totul e să vă convină şi vouă termenii contractuali, să nu faceţi nimic de complezență.
SCORPION – Poate vă mai ocupaţi şi de voi de sănătatea voastră, alegeţi preocupări care să vă şi se destindă, ca să daţi randament mai bun la slujbă. Aţi putea face un salt în carieră şi să mai luaţi o gradaţie, să căpătaţi un titlu, să vă bucuraţi de beneficiile unei diplome, să fiţi plătiţi cum se cuvine.

SĂGETĂTOR – Vă puteţi găsi pe cineva care să vă susţină moralul, să formaţi un cuplu, să fiţi o echipă şi să vă completaţi frumos. O să-ncepeți lucruri noi, prin care să vă faceţi cunoscute aptitudinile şi o să atingeţi un alt nivel profesional, veţi sări chiar nişte etape, va fi un salt deosebit.
CAPRICORN – O să fiţi mai receptivi la solicitările prietenilor, o să ieşiţi pe la mondenităţi, la reuniunile cu apropiaţii şi o să fiţi conectaţi la viaţa socială. Vă puteţi implica în mai multe proiecte în perioada asta, după care o să faceţi o selecţie, păstraţi doar ce v-a adus cele mai mari satisfacţii profesionale şi financiare, bineînţeles.

VĂRSĂTOR – Poate vă mai gândiţi înainte de a da răspunsul legat de o colaborare cu care v-aţi putea plăti ratele şi facturile. Se poate să încasaţi un rest financiar şi să aveţi de buzunar în weekend, poate plecaţi pe undeva cu ai voştri, dacă n-aveţi nişte urgențe pe-acasă.
PEŞTI – E cineva de la mare distanţă care v-aşteaptă, poate faceţi pereche, vă asociaţi la muncă, sau la diverse activităţi, găsiţi voi. Vă invita cineva în oraş, poate luaţi masa împreună, mai discutaţi şi despre o afacere în care v-aţi putea implica şi o să aveţi parte de o zi plină şi de emoţii constructive.