Horoscop Azi 23 Februarie 2019 Feb23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Februarie 2019

Horoscop 23 februarie 2019. Nativul care și-ar putea cunoaște sufletul pereche.Se-ntâmplă ceva care să ne trezească nişte amintiri şi să ne eliberăm de lucrurile care ne fac rău, şi-o s-avem puterea să mergem mai departe cu toată încrederea. Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj doar – atât trebuie.


BERBEC – Poate aflaţi despre o sursă suplimentară de bani, prin cercurile prin care ajungeţi şi o să vă interesaţi în amănunt. O să deveniţi poate şi mai cunoscuţi dacă ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă păstraţi câştigul de imagine
TAUR – O să se ivească un prilej să faceţi lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi să puteţi continua o relaţie în care-aţi pus suflet. Poate la invitaţia cuiva o să daţi o fugă la un hotel, o cabană, la reşedinţa unui prieten dintr-o staţiune turistică şi osa vă recuperaţi fizic şi psihic.


GEMENI – Poate luaţi parte la o competiţie, ori îi duceţi pe copii la sărbătorile iernii pe undeva în parc, sau la munte, să se dezlănţuie. Prietenii vă scot pe la evenimente şi o să vă placă atmosferă, o să vă faceţi noi relaţii, mai prindeţi din zbor o idee de afacere, vi se face o ofertă de colaborare.
RAC – E posibil să-ntâlniţi pe cineva la o petrecere şi să şi să se nască o idilă, să vă-nțelegeti şi foarte bine, să se contureze o relaţie de cuplu. O să vă lăsaţi convinşi să ieşiţi pe-afară, n-o să mai invocaţi tot felul de scuze să rămâneţi acasă, deşi puteţi face şi asta dac-aveti chef de musafiri.


LEU – O să vă invite cineva şi la ora asta să vă scoată la plimbare şi fie renunţaţi la programul pe care-l aveţi, fie săriţi în ghete şi plecaţi la drum. Familia va vrea mai aproape, poate aveţi o sărbătoare şi se-aduna toţi ai voştri, poate fi şi o nuntă la care veţi contribui cu tot ce se poate să iasă frumos, cu fast.
FECIOARĂ – Poate mai faceţi nişte cumpărături on line pentru casa, ori poate vă duceţi pe la magazine şi mai luaţi câte ceva în rate. O să vă cam scape banii printre degete cu toate că v-aţi făcut un buget pe care n-aţi vrea să-l depăşiţi să nu vă dezechilibraţi financiar.


BALANŢĂ – Poate vă mai luaţi câte ceva nou de-mbrăcat sau chiar şi nişte decoraţiuni pentru casă şi o să primiţi poate şi un cadou. Poate va cere cineva o a doua şansă şi n-o să-l repeziţi pe om, o să vă gândiţi bine de tot înainte de a da un răspuns şi o să daţi deoparte orice supărare.
SCORPION – Vă puteţi găsi şi voi sufletul -pereche, să formaţi un cuplu, s-aveţi o relaţie stabilă, că nu vă place provizoratul. O întâlnire cu grupul o să vă trezească nişte amintiri, şi poate reluaţi o preocupare de timp liber, un sport, ceva care va aduce bună dispoziţie.


SĂGETĂTOR – Poate faceţi o trataţie c-aţi terminat nişte lucrări pe-acasă, ca-u reuşit copiii să câştige un concurs, e o bucurie în familie. Se pare c-aveţi mai multă încredere în voi şi o s-aveţi curaj să atacaţi obiective îndrăzneţe, să faceţi ca lucrurile imposibile să devină realitate.
CAPRICORN – O atmosferă mai caldă în cămin, se aplanează conflicte mai vechi şi o să fie un confortafectiv, o să vă dezmorţiţi sufleteşte. O s-aveţi chef să faceţi mişcare, să vă simţiţi în tren, avion, autocar, s-o porniţi spre o pârtie de schi, săniuş, şi să vă-ntoarceţi mâine dacă aveţi bani de cazare.


VĂRSĂTOR – Poate chemaţi pe cineva să vă repare una, altă pe-acasă, şi spre după amiază ieşiţi şi cu prietenii la cafea, să mai povestiţi de-ale voastre. Banii zboară din buzunar, c-aveţi mai multe lucruri de cumpărat decât ştiaţi şi o să vă regândiţi politica financiară a familiei, să vă puteţi descurca de luni încolo cu toate cheltuielile.
PEŞTI – Poate daţi o petrecere, fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş sau plecaţi cu toţii într-o staţiune turistică să fie şi mai distractiv. E o efervescență şi-aveţi chef de plimbare, să vă vedeţi cu prietenii să ieşiţi la distracţie să combateţi toată oboseala acumulată.