Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 23 februarie 2016. Taurii primesc premii de la sefi, iar Racii o duc bine sentimental
Vibratia zilei este 5 si o s-avem curaj sa infruntam orice obstacol numai sa reusim.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti avea o explicatie cu o persoana a carei prietenie, iubire n-ati vrea sa le pierdeti -si-atunci veti fi concesivi. Se reface un colectiv, o fi o echipa cu care-ati avut, candva, succes si porniti pe-acelasi drum, batatorit ca sa castigati bani si respectul celor din jur.
Horoscop 2016 TAUR – Vi se poate da un premiu sau sa va laude seful, ori alti oameni pentru care ati lucrat si o sa fie un castig de imagine. Vi se da ok-ul pentru o functie, si-o sa primiti bani in plus la salariu, si se mai poate sa vi se plateasca o specializare, niste cursuri la care visati de mult.

Horoscop 2016 GEMENI – Va scoate cineva diseara la un suc si o sa puneti la cale o escapada turistica pentru week-end, daca nu cumva o sa va duceti la un eveniment festiv in alt oras. Se contureaza o suma de bani si o sa va puteti cumpara si acele lucruri pe care nu va-ndurati, de obicei, sa le luati ca sa ramana de mancare si de facturi.
Horoscop 2016 RAC – O sa va mearga mai bine din punct de vedere sentimental, si o sa aveti mai mult chef de viata. E bine sa fiti receptivi la solicitarile sefilor, ca s-ar putea sa apara niste recompense si sa luati si voi ceva sa faceti un pas inainte.

Horoscop 2016 LEU – O persoana tanara vrea sa fiti impreuna si daca nu va sta nimeni si nimic in cale, o sa dati curs relatiei. Se-aduna bani din mai multe directii si o sa va straduiti sa-i tineti pe loc, dar n-o sa reusiti mare lucru, c-aveti multe cheltuieli in perioada asta,
Horoscop 2016 FECIOARA – O relatie sentimentala aflata la inceput de drum o sa mearga in ritm sustinut si puteti ajunge si la casatorie. O zi incarcata, agenda intalnirilor e plina dar o sa va descurcati frumos, o sa le dati de capat si tuturor obligatiilor.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea spori gradul de confort in locuinta daca n-o s-aveti alte urgente in decursul lunii martie. Se pare c-o sa le faceti un serviciu unor rude sau prieteni aflati in alt oras sau in strainatate si o s-aveti parte de o multumire sufleteasca.
Horoscop 2016 SCORPION – Va revin ceva bani de pe urma unor activitati colaterale si o sa aveti de buzunar sa iesiti in timpul liber pe undeva. Noutati, care sa va trezeasca buna dispozitie si sa va dea sperante ca o sa va descurcati cu banii, poate pentru ca veti semna un contract.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Un proiect de scoala sau de serviciu va reuseste cu toate ca va fi solicitant, dar satisfactiile vor fi mari ca si perspectiva pe care v-o deschide. Incep sa vina ofertele de lucru si-o s-aveti de unde sa alegeti, dar nici macar nu va grabiti c-aveti o megapromisiune de undeva.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Puternic reviriment in sfera afectiva si o sa dati uitarii orice neintelegere si-o sa fiti la unison. Se poate sa munciti mai mult la serviciu dar de-aici o sa vina promovarea, intrati in alta liga si o sa aveti un trai decent.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa va intre mai multi bani in casa si sa fiti mai destinsi mai relaxati din punct de vedere financiar. Apar si la voi niste oportunitati la serviciu, sa lucrati la un proiect de amploare sau altceva decat de obicei si sa fie rampa voastra de lansare.
Horoscop 2016 PESTI – Vin mai multi bani, poate mai e inca un salariu in familie care preia o parte din datoriile casei sau o colaborare. Intalnire importanta, fixati datele unei afaceri sau o fi omul visurilor voastre si de la care aveti mari asteptari – si se pare ca n-o sa va dezamageasca.


Horoscop Azi 22 Februarie 2016