Horoscop Azi 23 Decembrie 2018 Dec23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Decembrie 2018

Horoscop 23 decembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat.O zi cu răspunsuri. O să ştim cum să ne gestionăm timpul, banii, cu cine-o să ne petrecem Crăciunul, anul nou, zilele libere de după revelion şi o să facem în aşa fel încât să ne tihneascăVibraţia zilei este 5 şi e bine să lăsăm loc şi de un element – surpriză – că nu se ştie… Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


BERBEC – E cineva din afara ţării care vă cheamă şi o să vă suiţi în tren, avion, să răspundeţi invitaţiei.
TAUR – O s-o convingeţi pe una dintre rudele scumpe la vedere să vină şi ea la masa de Crăciun să fiţi în formula completă, e nevoia voastră interioară.


GEMENI – Sunt oameni care vor să faceţi parte din viaţa lor, din lumea lor şi o să ieşiţi cât mai des împreună c-aveţi multe în comun.
RAC – Vă pregătiţi de o ieşire în lume care să vă spele de tot stresul care v-a gâtuit în ultima perioadă.


LEU – Răspunsul pe care-l aşteptaţi vă sosi şi odată cu el vine şi persoana căruia i-aţi dus dorul şi-o să fiţi fericiţi
FECIOARĂ – E cineva care insista să vă vedeţi în perioada sărbătorilor, doar, doar o să iasă o relaţie serioasă, o căsnicie chiar.


BALANŢA – Prietenii v-aşteaptă într-o staţiune de vacanţă şi o s-ajungeţi şi pe-acolo – după anul nou poate.
SCORPION – Poate vă treziţi cu o invitaţie de nerefuzat şi o să adaptaţi din mers, programul , să ajungeţi acolo şi să onoraţi şi celelalte invitaţii.


SĂGETĂTOR – E cineva mai tânăr care va-nsoteste zilele astea şi o s-aveţi un schimb emoţional care să vă remonteze.
CAPRICORN – E un eveniment festiv la care o să vă facă plăcere să ajungeţi, poate e cineva foarte apropiat implicat, sau e ziua voastră de naştere.


VĂRSĂTOR – Se pare că vă gândiţi să-i faceţi o surpriză fiinţei dragi şi rezervaţi o cameră vreo două, trei nopţi la un hotel la munte, la schi.
PEŞTI – Vi se face un cadou, poate fi şi o invitaţie la masă, într-o excursie dus-întors şi o să vă facă plăcere surpriză.