Horoscop Azi 23 August 2017 Aug23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 August 2017

Horoscop 23 august 2017. Varsatorii pot primi o recompensa baneasca, Fecioarele pot trai o noua pasiune.Rezolvari azi! Poate fi una dintre acele zile pe care le-asteptam cu sufletul la gura ca sa primim un raspuns, sa facem o achizitie, sa ne caute cineva, sa ni se-ntample ceva pe care ni-l dorim cu ardoare.Vibratia zilei este 6 si ne poate ajuta sa ne implinim un vis.


Horoscop 2017 BERBEC – Poate mai aveti un rest de concediu si o porniti spre o zona turistica, sa va bucurati de peisaje si de prietenii pe care o sa-i revedeti. O sa va confruntati cu situatii noi, pentru care trebuie s-aveti prezenta de spirit si sa evitati capcanele pe care vi le-ntind adversarii, sa nu mai picati in ele.
Horoscop 2017 TAUR – O intalnire amicala iesiti la o terasa, poate inchiriati un teren de sport si jucati un volei, baschet, o partida de tenis. Faceti monetarul si vedeti ce mai faceti cu ratele, daca v-ajung banii sau gasiti alte metode ca sa va descurcati cu partea financiara.


Horoscop 2017 GEMENI – Poate va-mpacati in cele din urma cu cineva cu care ajunseserati chiar in instanta si o sa reformulati, de data asta, relatia. Se intrevede o posibilitate de a mai face rost de bani, poate va luati o colaborare, si care poate deveni cu timpul un job permanent, daca lucrurile merg bine.
Horoscop 2017 RAC – Poate va dati intalnire cu fratii, cu surorile pe care nu le-ati mai vazut de mult, ca sa puneti la cale o petrecere cu lume multa. Se poate incheia in favoarea voastra un proces, e bine s-aveti incredere ca lucrurile vor evolua in directia asta si o sa va puteti vedea in continuare de viata voastra.


Horoscop 2017 LEU – Se-anunta cineva in vizita si poate va faceti program comun si pentru urmatoarele zile, ca persoana o fi scumpa la vedere. O intrunire in scop de afaceri, ca sa puneti niste lucruri la punct, sa va luati banii la timp, sa nu care cumva sa amanati plata unei rate sau a facturilor curente.
Horoscop 2017 FECIOARA – Noutati in viata voastra sentimentala, puteti trai o noua pasiune si sa va bucurati din plin de tot ce se-ntampla cu voi. Ati putea rezolva multe lucruri in perioada asta, si e de profitat de fiecare ocazie care va iese-n cale, sa incepeti lucruri noi si sa va reinventati.


Horoscop 2017 BALANTA – Poate trece cineva diseara pe la voi si o s-aveti prilejul sa mai povestiti de-ale voastre, sa lasati deoparte grijile de zi cu zi. Posibila negociere cu un sponsor, partener de afaceri, impresar, cu conducerea de la serviciu, ca sa va puteti apuca de un nou proiect.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa reveniti asupra unui contract, sa mai cereti cate ceva sa vi se dea, sau sa se renunte la vreo clauza. Se contureaza niste bani de la serviciu si o sa va puteti cumpara ce va doreati, sau poate copiilor o sa le luati ce le-ati promis, ori poate ii trimiteti intr-o excursie.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Poate va luati masina sau o bicicleta, ar fi in stilul vostru, dornici de miscare, si plecati pentru cateva zile pe undeva. Ati putea rezolva niste probleme de tip imobiliar si sa se simta toti ai vostri mult mai confortabil acasa, dar o sa fie deranj si multa munca nemaivorbind de cheltuiala.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa fie mai mult de lucru la serviciu, or fi niste urgente sau lucrati si in paralel si-o sa fie cam obositor. E bine sa aveti grija de sanatate, sa mai faceti un control medical sau sa reluati un tratament daca primul nu si-a facut efectul.


Horoscop 2017 VARSATOR – Ar avea de unde sa apara o recompensa baneasca, plus o oferta de lucru, pe care n-ar strica s-o luati in serios. Voua or sa va intre de undeva niste bani, o fi vreo restanta si-o sa scapati de datorii, sau poate nici n-aveti si o sa va miscati cu lejeritate.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa va invite cineva la masa, la plimbare, la un film si sa fie o companie pe gustul vostru. Va puteti trezi cu tot felul de oferte de lucru si chiar sa va opriti asupra vreuneia, daca tot aveati de gand sa faceti o schimbare profesionala.