Horoscop Azi 22 Septembrie 2018 Sep22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Septembrie 2018

Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi.O zi frumoasă. O să fim ceva mai îngăduitori cu cei din jur, mai puţin critici şi pretenţioşi, practic, o să fim mult mai degajaţi, să-ntelegem şi noi ceva din timpul liber, să profităm la maximum de fiecare clipă.Vibraţia zilei este 22 şi ne putem învinge nişte slăbiciuni.


BERBEC – O să tot întâlniţi oameni care vor să petreceţi cât mai mult timp împreună, fie ca să lucraţi ceva, fie ca să vă distraţi.
TAUR – Cineva de care v-a fost dor va căuta, şi poate reduceţi distanţele, să înţelegeţi şi voi ceva din relaţia asta.


GEMENI – Relaţia de cuplu promite să se-aşeze frumos, să vă căsătoriţi în curând dacă nu s-a-ntâmplat acest lucru şi ajungeţi la un nivel super de comunicare.
RAC – Ce ar fi dacă spargeţi voi gheaţă şi nu aşteptaţi să vină celălalt cu care-aţi fost en froid să facă el primul pas. Ce-ar fi?


LEU – Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să-şi dorească copii, la fel ca şi voi şi să vi se şi împlinească dorinţa până anul viitor – pe vremea asta.
FECIOARĂ – Poate daţi o petrecere de zi aniversară sau aţi avut parte, recent, de un succes şi o să vreţi să vă bucuraţi împreună cu prietenii.


BALANŢA – O să faceţi o cheltuială c-o fi ziua de cununie, sau de botez a cuiva care face parte din viaţa voastră.
SCORPION – E posibil să-ntâlniţi pe cineva în grupul de prieteni şi să aveţi prilejul s-o urmăriţi de la distanţă pe această persoană şi să vedeţi dacă vă place.


SĂGETĂTOR – Se prea poate, să ştiţi, să vă pice cineva cu tronc şi să începeţi o relaţie care să vă răscolească frumos pe dinăuntru şi să fie şi bine.
CAPRICORN – O să vă lăsaţi convinşi s-o porniţi şi la drum, dacă e cineva care v-aşteaptă cu grătarul încins – poate sunt naşii, finii voştri, oameni dragi.


VĂRSĂTOR – E cineva care vrea de la începutul anului să vă-ntâlnească, să ieşiţi la cafea să se vadă dacă există compatibilitate pentru o relaţie de cuplu sau nu.
PEŞTI – Se pare că-i pregătiţi cuiva o surpriză, faceţi o rezervare la masă, ori la cazare, pentru o noapte într-o staţiune turistică.