Horoscop Azi 22 Septembrie 2017 Sep22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Septembrie 2017

Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche.Horoscop 22 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Lucruri pe care le-aşteptăm de mult, oameni care ne-au lipsit ca aerul sosesc şi toate la un loc ne fac viaţa mai frumoasă şi-o să ne dăm şi noi peste cap să le facem mici surprize celor dragi.


BERBEC – Vi se-mplinește o dorinţă s-o porniţi la drum spre cineva care v-aşteaptă şi o să fie o gură de oxigen pentru voi. O întâlnire importantă, poate vi se dă ceva de lucru şi o să va convină situaţia respectivă şi-o să v-apucaţi de ceva nou şi incitant.
TAUR – O să aflaţi cine vă iubeşte şi ce este dispus să facă în mod special că să va cucerească – surpriză. Se pare c-o să primiţi o suma de bani şi-i puteţi pune deoparte pentru cheltuielile masive ale casei, pentru că v-aţi propus o renovare, ceva care costă.


GEMENI – Poate v-aţi făcut degeaba griji în privinţa partenerului de cuplu care n-a venit la întâlnire, n-a sunat, dar totul e perfect. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vă mai găsiţi şi altceva care să v-aducă ceva în plus, la bugetul familiei, să va fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi cu cele neprevăzute.
RAC – Vin în vizită nişte musafiri care vă sunt apropiaţi, poate chiar rude şi o să va-ntretineti frumos, zilele astea. Se poate să fi comandat materiale de construcţie pentru casă, ori diverse apărături şi în rate şi să refaceţi interiorul, poate şi exteriorul casei.


LEU – Poate va-nscrieti la nişte cursuri speciale, ori daţi şi vreun examen, un test eliminatoriu şi să va descurcaţi frumos. Vă întâlniti cu prietenii şi faceţi mişcare, aveţi activităţile voastre care va fac plăcere şi o să va destindeți, vorbiţi şi pentru mâine, poimâine să ieşiţi în plimbare, la evenimente.
FECIOARA – Poate semnaţi un contract care-o să v-aducă, în mod sigur, beneficii şi o să aveţi parte de un confort financiar. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi cu ce mai aveţi să daţi avansul pentru o casă, o maşină, ori plătiţi un sejur într-o staţiune turistică, să va duceţi la relaxare.


BALANŢĂ – Se poate să primiţi un cadou, să va scoată cineva în oraş sau să plecaţi chiar într-o aventură turistică la malul marii, la munte. O să va bucuraţi de prezenţa unor oameni, de veştile care or să va dea alt chef de viaţă şi poate veţi pune în aplicare o idee care-o să v-aducă bani, o recunoaştere profesională.
SCORPION – Poate vă găsiţi şi voi sufletul pereche şi o să trăiţi în bună înţelegere, o să aflaţi câte lucruri sunteţi dispuşi să faceţi pentru celălalt. Se-ntâmpla o serie de lucruri care să va scoată din notă voastră obişnuită şi să-ncepeti o viaţă nouă, poate va fi o schimbare de profil dacă găsiţi ceva care să vă încante.


SĂGETĂTOR – Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva ca să vă distraţi, să va umpleţi timpul cu activităţi deconectante. Sunt lucruri de spus şi de făcut în folosul vostru, dar şi al altora, poate le daţi un sfat unor oameni, aţi inventat ceva care-i ajută pe ceilalţi să trăiască mai bine.
CAPRICORN – Se anunţă cineva de la drum lung în vizită şi dacă nu plecaţi voi pe undeva, o să petreceţi o zi, două împreună. O să-i puteţi pune punct unei relaţii care nu mai corespunde perioadei în care va aflaţi şi o să va pregătiţi sufleteşte, pentru o nouă etapă de viaţă.


VĂRSĂTOR – Se poate să primiţi nişte bani până la încheierea programului şi s-aveţi pentru o ieşire cu prietenii şi azi, dar şi în următoarele zile. Accente serioase în sfera deplasări şi se va ivi imediat prilejul, dacă n-a apărut, cumva, cu câtva timp în urmă şi o să va decideţi încotro s-o apucaţi, pe ce ruta.
PEŞTI – O să luaţi nişte bani care-or să va scoată dintr-o încurcătură şi o să va puteţi cumpără ce-aveţi nevoie şi să şi plecaţi pe undeva, la o adică. O să interactionati cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să dezvoltaţi un proiect care v-ar aduce aprecieri din partea beneficiarilor, a celor cărora li se adresează.