Horoscop Azi 22 Octombrie 2018 Oct22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Octombrie 2018

Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic.Rezolvări azi. O să ne fie, poate, mai greu să convingem nişte oameni c-avem dreptate, că ne merităm banii, aprecierile, dar până la urmă o să răzbim, o să vedeţi.Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne ghidăm după fler, să nu dăm greș.


BERBEC – O problemă de sănătate sau mai multe s-or fi adunat şi e cazul să vă trataţi, să vă puneţi organsimul în stare de bună funcţionare. Puteţi rezolva nişte treburi complicate apelând la un împrumut bancar, şi o să începeţi proiecte noi, dacă veţi lichida toate restantele.
TAUR – O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi or să dispară divergentele de opinie, să reinstauraţi armonia în relaţie. O să mai faceţi un pas într-un demers juridic şi o să puteţi câştiga un proces, toate dovezile şi argumentele sunt în favoarea voastră şi o să obţineţi ce-aţi cerut.


GEMENI – O persoană de care vă e dor da semne de viaţă, poate vine de pe unde e plecată departe, sau plecaţi voi într-acolo, care cum poate. Se pare c-o să faceţi nişte deplasări ca să rezolvaţi fie nişte probleme de serviciu, fie de şcoală, c-o să daţi vreun examen în alt oraş, în străinătate poate.
RAC – Poate o să primiţi doar o parte din banii pe care i-aţi cerut, dar e de insistat pentru restul, c-o să-i luaţi sigur, trebuie răbdare. Aţi tot amânat vizită la medic şi va trebui să vă luaţi inima-n dinţi să faceţi un set de analize de laborator şi să vă duceţi să vi le interpreteze doctorul, să luaţi un tratament.


LEU – În relaţia de cuplu trebuie topit orgoliul şi să puneţi în loc – armonie – ca să rămâneţi împreună. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să ţineţi la părerea voastră, să vă impuneţi punctul de vedere, ca să lucraţi în stilul vostru, să nu faceţi rabat de la calitate.
FECIOARĂ – O să faceţi o alegere pe sufletul vostru, la şcoală, să urmaţi nişte cursuri care să vă lumineze într-un sector anume. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat cu rudele apropiate şi vă daţi întâlnire să discutaţi pe-ndelete şi să vedeţi ce se poate face să îmbunătăţiţi relaţiile, să vă ajutaţi unii pe alţii.


BALANŢĂ – O să recuperaţi banii pe care trebuia să-i luaţi de pe la începutul anului, oricum, mai demult şi o să strângeţi un capital. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unei afaceri şi să vă şi înţelegeţi în mai toate privinţele şi să v-apucaţi şi de treabă cât de curând.
SCORPION – Din banii de la saltea sau cu împrumut de la bancă sau şi-şi o să vă luaţi o casă, ori vă schimbaţi maşina. O să faceţi ceva şi pentru sufletul vostru, poate o să cultivaţi un hobby, vă mai preocupaţi şi de cum arătaţi, mai ţineţi o dietă, vă duceţi la fitness, alergaţi în parc.


SĂGETĂTOR – E cineva în grupul de prieteni care vrea să vă capteze atenţia şi să vă vedeţi şi separat, ca să se simtă chimia – există, nu există. E posibil să-ncepeți nişte cursuri, să vă perfecţionaţi într-un domeniu în care o să puteţi face carieră şi să câştigaţi bani frumoşi, cu timpul.
CAPRICORN – Se poate să lucraţi şi în particular şi să vă şi suplimentaţi veniturile, să v-ajungă pentru rate, facturi, şi alte obligaţii – costisitoare. O să cheltuiţi probabil, mai mulţi bani c-or să se ivească nişte ocazii speciale, poate luaţi şi în rate o mobilă, sau electrocasnice.


VĂRSĂTOR – E momentul să vă reinventaţi, să vă creaţi o nouă imagine pe care să mergeţi – în carieră. Aveţi un elan mobilizator şi poate v-apucaţi de ceva complicat care să vă reuşească de minune, şi să vă relansaţi pe scenă socială, profesională.
PEŞTI – Vă cheamă cineva din străinătate, sau poate v-aţi luat nişte bilete de avion şi o cazare pentru week-end, un city break. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă v-ajung banii pentru tot ce-aveţi nevoie şi dacă nu, mai cereţi o refinanţare ca să nu rataţi vreo şansă.