Horoscop Azi 22 Octombrie 2017 Oct22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Octombrie 2017

Horoscop 22 octombrie 2017. Zodia care va trebui să-și cheltuiască economiile.Relaxare azi. Poate facem cumva să ne mai odihnim, să ne găsim preocupări noi pe lângă casă, de dragul alor noştri, să fim şi cu ei, şi eventual să-i luăm şi pe ei la plimbare, la film, la sepctacol.Vibraţia zilei este 22 şi o să ne bucurăm de noile cunoştinţe care pot aduce o lumina în viaţă noastră.


BERBEC – E cineva care nu poate să renunţe la voi şi o să vină să mai staţi de vorba să mai daţi o şansă relaţiei voastre – vedeţi ce se poate face. Se poate să-ntâlniți tot felul de oameni care să vină cu o idee, o vorba bună, poate veţi ieşi la socializare împreună şi o să vă faceţi un grup al vostru.
TAUR – Se poate să revină cineva care vrea să vă propună o afacere, să vorbiţi pe-ndelete la o cafea, şi să spuneţi cum vedeţi voi situaţia. Se poate să-ntâlniți tot felul de oameni care să vină cu o idee, o vorba bună, poate veţi ieşi la socializare împreună şi o să va faceţi un grup al vostru.


GEMENI – Un anturaj care vi se potriveşte şi veţi avea parte de o duminică relaxantă, fie că vreţi să faceţi mişcare, fie vedeţi filme, piese de teatru. Se poate să-ntâlniți tot felul de oameni care să vină cu o idee, o vorba bună, poate veţi ieşi la socializare împreună şi o să vă faceţi un grup al vostru.
RAC – O să-i invitaţi pe nişte prieteni la voi la masă, ori la cafea, la desert, vă doriţi o companie care să vă completeze frumos şi-o s-o aveţi. E o reuşită a copiilor de care o să vă bucuraţi cu toţi ai voştri, sau vă duceţi la un botez, puteţi fi şi naşi, la o adică sau e o ceremonie la care veţi fi şi voi martori.


LEU – Poate vă invită cineva să degustaţi nişte bunătăţi preparate în casă şi sunteţi dispuşi să luaţi şi trenul că să ajungeţi la acea destinaţie. O să vă plimbaţi cu lejeritate, vi se vor alătură şi prietenii, un frate, o soră, poate e un du-te vino care să vă mai spele gândurile, s-aveţi o stare de spirit şi mai bună.
FECIOARĂ – Poate o să luaţi parte la nişte cursuri de week-end, sau o să faceţi mai des team-buildinguri, să vă acomodaţi cu colegii şi şefii de la muncă. Se pare c-o să dedicaţi mai mult timp familiei şi o să va faceţi planuri pentru săptămânile care urmează, să contribuiţi la aniversări, nunţi, botezuri şi alte sărbători.


BALANŢĂ – Aţi putea primi un cadou care să vă schimbe părerea despre acea persoană care va apreciază şi vrea să fie reciproc sentimentul. O întâlnire care să v-aducă o stare de efervescenţă, să vă facă să visaţi la o relaţie, la finalizarea ei, să deveniţi un cuplu, o familie.
SCORPION – Invitaţie de onoare la o petrecere, poate se impune un dress code şi-o să trebuiască să scoateţi nişte bani din buzunar.Se pare c-o să scoateţi din banii puşi de-o parte că să ieşiţi împreună cu familia la masă în oraş, sau că daţi o raită pe la rudele care locuiesc prin împrejurimi, că să vă-ntoarceți până la noapte.


SĂGETĂTOR – O să refaceţi grupul de altădată şi o să vă reluaţi activităţile care vă scot din starea de monotonie, ca să vă revigorati. S-ar putea să vină un musafir de la drum, să-l gazduiți și să ieşiţi pe unde ştiţi că i-ar plăcea, şi vouă la fel, şi o să vă simţiţi în elementul vostru.
CAPRICORN – Apare vreo obligaţie de familie, să vă vedeţi musai cu cineva apropiat care duce lipsa de ceva, sau e masă de duminică – în familie. Poate când ieşiţi la cafea cu prietenii o să aflaţi întâmplător de un job care v-ar rotunji veniturile şi v-ar propulsa în carieră, numai s-aveţi voi curaj să vă aventuraţi la aşa ceva.


VĂRSĂTOR -Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care va poate deveni partener de viaţă, dacă o să descoperiţi suficient de multe puncte în comun. O să reglaţi comunicarea cu partenerul de viaţă, poate ieşiţi mai des împreună, plecaţi ori de câte ori puteţi într-o excursie să schimbaţi locul, anturajul.
PEŞTI – E o chimie în relaţia sentimentală, dar poate veniţi cu ceva nou, să-i faceţi zilnic o surpriză partenerului să nu intervină rutină. Poate aflaţi că vi s-a aprobat o slujbă, că puteţi încerca şi în altă parte să munciţi, c-o să fiţi bine cotaţi, o să vă bucuraţi de admiraţia celor din jur.