Horoscop Azi 22 Noiembrie 2018 Nov22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Noiembrie 2018

Horoscop 22 noiembrie 2018: Zodia care va face progrese în carieră.Pot fi și lucruri mărunte care să ne schimbe viaț într-o clipă și e bine s-avem reacții prompte, ca să facem alegerile potrivite, să nu lăsăm lucrurile la voia întâmplării.Vibrația zilei este 5 și ar fi minunat să dăm dovadă de curaj atunci când luăm decizii.


BERBEC – O să interactionați cu niște oameni care vor să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce un profit și v-ar recomanda pentru un proiect cu bătaie lungă.
TAUR – Poate întrebați la bancă despre cum ați putea micșora o rată sau să luați un împrumut pe care să-l puteți da înapoi fără să vă chinuiți prea mult.


GEMENI – Ați putea face rost de un surplus salarial, poate vă luați de lucru în particular sau vin ceva bani din urmă, vă înapoiază cineva o datorie și se mai poate să preia altcineva cheltuielile mari.
RAC – Poate organizați o ieșire în week-end mai ales pentru copii și să fie chiar o surpriză, să organizați totul pe șest, că știți că le plac surprizele.


LEU – Întrevedere cu cineva care așteaptă un răspuns de la voi, să știe dacă-i împărtășiți sentimentele, sau ați luat-o, deja, pe drumul vostru, fără să vă mai uitați inapoi.
FECIOARĂ – Anturajul colegial e mai unit în jurul vostru și o să strângeți relațiile și cu rudele apropiate, să puneți umărul la evenimentele festive ale acestui sfârșit de an.


BALANȚĂ – Apar niște provocări care or să vă stoarcă adrenalina, forțe, nu altă, pentru că va trebui să luați niște decizii din mers și ar fi bine să fiți pe fază, în control!
SCORPION – Este posibil să luați niște bani în plus, și chiar mai devreme de cât v-ați fi așteptat, o să aveți de rate și facturi.


SĂGETĂTOR – Aveți multe de spus și chiar o s-aveți ocazia să faceți dovada calităților pe care unii vi le contesta și o să fie un plus de imagine.
CAPRICORN – O să găsiți niște aliați, coechipieri de afaceri care să vă susțină, să colaborați în bune condiții, mai mult decât până acum, c-aveți sponzorizare de sus, din cer.


VĂRSĂTOR – O să aflați noutăți care vă pot ajuta în afaceri, să dați drumul proiectelor noi și să vă asigurați o platformă de succes, să faceți progrese în cariera.
PEȘTI – Încep să se-adune banii, poate mai vin și alte avantaje care-or să vă prindă bine și-or să-nsemne că lumea vă e recunoscătoare pentru felul în care lucrați.