Horoscop Azi 22 Noiembrie 2017 Nov22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Noiembrie 2017

Horoscop 22 noiembrie 2017: Zodia care ar putea primi o mărire de salariu.O să putem afla care au fost dedesubturile unei situații și o să putem repara ce s-a stricat într-o relație și să ne implicăm serios în ce va urma.Vibrația zilei este 22 și o să ridicăm ștacheta, o să tindem mai sus din toate punctele de vedere.

BERBEC – O să primiți ok-ul pentru un job, v-ați putea trezi cu o aprobare pentru un credit bancar și să vă pregătiți de un eveniment festiv în familie sau un concediu de sărbători.
TAUR – Se pare c-o s-aveți niște plăți de făcut, și o să vă interesați și de o afacere care să v-aducă profit, căutați sponsori ca să vă asigurați succesul pe termen lung.

GEMENI – Ați putea intră într-o combinație partenerială care o să v-ajute să câștigați o poziție mai sus în clasamentul de la slujbă sau din cadrul lărgit al breslei voastre.
RAC – Vă dați tot interesul să țineți pasul cu cerințele de la slujba, iar dacă e, totuși, prea mult de lucru poate-i cereți șefului niște bani în plus la salariu.

LEU – Se conturează niște bani pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să achitați o rată, sau o factură care e posibil să înghită o sumă mare de bani.
FECIOARĂ – O să vă străduiți să țineți pasul cu cerințele de la slujbă și să vă achitați onorabil de toate obligațiile ca să vă puteți apucă de proiecte noi, din cele care vă plac.

BALANȚĂ – Se pare c-o să aveți prilejul să sunați niște acte pentru care vă luptați de ceva vreme și chiar o să faceți progrese pentru că aveți o energie suplimentară în perioada asta.
SCORPION – Puteți primi o veste bună că aveți de încasat niște bani despre care nu știați nimic, ori că vi s-a aprobat o cerere care v-ar deschide noi perspective în afaceri.

SĂGETĂTOR – E momentul să vă reinventați, să vă faceți cunoscute calitățile și să acceptați noi responsabilități care să vă plaseze pe un post mai bine plătit pentru că se poate.
CAPRICORN – Vă dați acordul pentru un proiect care-o să vă solicite, dar de la care așteptați o promovare c-ați muncit destul și-aveți nevoie de un semn de apreciere.

VĂRSĂTOR – Șefii contează pe voi în perioada asta, iar pe voi vă interesează o ascensiune în carieră și o să vă implicați în tot felul de proiecte care să vă pună în evidență calitățile.
PEȘTI – Lucrurile încep să se așeze la voi, și o să aveți o relație de cuplu stabilă, și o să vă gândiți la căsătorie, s-aduceți pe lume un copil, să se mărească familia.