Horoscop Azi 22 Martie  2016 Mar22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Martie 2016

Vibratia zilei este 22, numar maestru si ne putem oferi o viata noua si frumoasa.

Horoscop 2016 BERBEC – O bucurie, poate se rezolva o problema de sanatate sau de la serviciu o sa aveti de luat o suma de bani. O sa puteti semna niste acte si sa va luati casa, ori sa va angajati undeva , sa absolviti niste cursuri, sa legalizati o situatie.

Horoscop 2016 TAUR – Poate va trebui sa faceti unele concesii sa fie armonie in relatia de cuplu, si-o sa le faceti pentru ca va iubiti partenerul. Intrevedere cu un posibil partener de afaceri si o sa discutati pe-ndelete despre un proiect la care ati putea lucra impreuna si e posibil sa va puneti de acord.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa mai iesiti pe la mondenitati sa aflati ce e nou in lumea voastra, cu cine va puteti asocia in vederea unui proiect. Poate mergeti pe mana unor parteneri de afaceri mai tineri, care au idei, sunt plini de entuziasm si or sa aduca o energie buna in cadrul grupului.

Horoscop 2016 RAC – E de presupus c-o sa va mearga mai bine in relatia de cuplu c-ati inteles sa nu mai repetati niste greseli. E posibil sa faceti monetarul ca sa vedeti pe ce bani puteti conta, cat sa alocati cheltuielilor obligatorii ca sa va ramana sa va mai si miscati un pic.

Horoscop 2016 LEU – Foarte posibila invitatie la masa, poate fi un rendez vous in toata regula si sa va puneti mari sperante in relatia respectiva. Cu banii pe care-i puteti lua o sa luati ce v-ati propus mai demult pentru casa, tot vin sarbatorile pascale si o sa vreti sa aveti lucruri noi si frumoase.

Horoscop 2016 FECIOARA – Un castig banesc, poate primiti si vreun cadou, o fi chiar o zi speciala, sarbatoriti ceva. Vesti bune, intalniri cu oameni care va inteleg, va iubesc asa cum sunteti, si o sa fie un castig sufletesc care-o sa v-ajute la tot ce-aveti de facut de-aici inainte.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa gasiti o locuinta in care sa va mutati, sa va mearga bine in relatie. O serie de noi provocari la serviciu si o sa fiti cat se poate de receptivi la solicitarile sefilor pentru ca vreti sa va fie apreciate calitatile.

Horoscop 2016 SCORPION – O problema de sanatate se cere urgent rezolvata si faceti rost de bani ca sa aveti pentru consult si un tratament. Se anunta o reorganizare la slujba si poate renuntati la o activitate, in favoarea alteia, ca sa explorati si o alta latura profesionala.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Intalnire cu cineva care s-ar putea sa va curteze, vrea sa formati un cuplu si sa aveti un viitor impreuna. Poate va interesati de o casa ori de un sediu de firma, ca sa incepeti o afacere, sa va suplimentati veniturile – daca tot se iveste ocazia.

Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa refaceti puntile de legatura cu niste prietene sau or fi niste rude, sora, verisoara, cumnata, si o sa va vedeti mai des. O sa le fiti de ajutor unor oameni care nu se descurca – poate cu piata, cumparaturile sau n-au cum s-ajunga la doctor sau la banca.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se rezolva printr-un tratament adecvat, o problema de sanatate si o sa va descurcati, frumos la scoala, la serviciu. Ar avea de unde sa va intre bani, pot fi si din colaborari, o s-aveti si pentru lucrurile care va fac placere, poate si partenerul de cuplu aduce un salariu marit.

Horoscop 2016 PESTI – Ati putea achita un sejur de sarbatori si sa fie cadoul vostru de Paste pentru partenerul de viata, pentru familie. O discutie intre patru ochi cu un sef, cu un sponsor v-ar ajuta sa obtineti unele avantaje pe care, altfel, nu le-ati putea avea.