Horoscop Azi 22 Mai 2016 May22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Mai 2016

Horoscop 22 mai 2016. Gemenii au o discutie decisiva cu persoana iubita, iar Taurii primesc o veste importanta.Mercur isi reia mersul direct si aflam raspunsurile la intrebarile puse luna trecuta sau anul trecut si o sa stim si noi ce sa facem cu viata noastra, se vor spune niste adevaruri.Vibratia zilei este 22, numar maestrum si o sa facem echipa cu cei de langa noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Cineva cu care v-ati conversat doar in retelele de socializare si-anunta sosirea si o sa luati pulsul relatiei – la cald. Ati putea pleca intr-o excursie cu prietenii sau doar in doi si sa va-ntoarceti diseara, cu bateriile incarcate de optimism, energie creatoare.
Horoscop 2016 TAUR – O reuniune mondena si poate va faceti pe-acolo niste relatii pe care le puteti folosi, in parteneriatul de afaceri sau ca prieteni. O sa revedeti o persoana care va contribui la starea voastra sufleteasca, poate are ceva important sa va spuna, sa va dea sau simpla prezenta o sa va binedispuna.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate s-aveti chef sa practicati un sport de agrement si sa iesiti o ora, doua , cu prietenii la o partida de volei, de tenis. Se poate s-aveti o discutie decisiva cu partenerul de cuplu, fost, actual si sa vedeti in ce directie se-ndreapta relatia, spre o casatorie sau va mai ganditi.
Horoscop 2016 RAC – Poate va duceti la ziua cuiva de nastere, sau poate unul dintre prieteni face o tratatie si daca n-aveti alt program dati pe-acolo. O sa petreceti mare parte din zi impreuna cu familia dar ii puteti chema si pe niste prieteni, rude la voi la masa ori la o cafea, un ceai.

Horoscop 2016 LEU – O persoana importanta pentru sufletul vostru va cauta si poate iesiti la o plimbare sa vorbiti despre lucrurile frumoase care va leaga. Va dati intalnire cu prieteni, colegi, ca sa luati parte la un eveniment, meci, spectacol, poate copiii vostri au vreo competitie care-o sa va dea tuturor emotii.
Horoscop 2016 FECIOARA – Invitatie in oras, sa luati masa la un restaurant, poate e un pranz din doi sau va duceti la un spectacol, ceva deconectant. Pare sa fie un eveniment festiv la voi in familie si o sa vina si rudele mai de departe pe care le vedeti cam o data, de doua ori pe an, cam asa.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate dati o fuga la mare sa va plimbati pe faleza si o sa va- ntoarceti pana diseara, la noapte. O sa aflati cine va duce dorul si poate reusiti sa va si intalniti, nu numai sa vorbiti pe net, ca sa vedeti la fata locului daca puteti forma un cuplu sau nu.
Horoscop 2016 SCORPION – Cineva de care v-ati separat de ceva vreme inca mai incearca o impacare poate si voi vreti acelasi lucru. O escapada turistica cateva ore v-ar remonta din mers si o sa respirati aer curat, o sa revedeti niste prieteni si treceti si pe la locurile incarcate de amintiri.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate dati o fuga in tara vecina in vizita la cineva sau ca sa admirati un peisaj, sa faceti un shopping, in fuga. Pareti amatori de miscare si de distractie si-o sa gasiti anturajul potrivit, puteti porni intr-o drumetie sau va duceti la o petrecere, si-n aer liber.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E animatie in sfera amoroasa, semn ca ati pus capat singuratatii si-aveti cu cine pleca in vacanta. Se poate sa luati masa cu cineva care vrea sa va ofere ceva de lucru si sa fie pe gustul vostru, ar fi de dorit si poate nu trebuie sa dati raspunsul pe loc.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate s-aveti o explicatie cu cineva care n-o fi dat dovada de fair play in relatia de prietenie cu voi si vorbiti. Se organizeaza un garden party si o sa fiti si voi pe-acolo, e ceva de sarbatorit si o sa fie o atmosfera festiva, de-a dreptul revigoranta.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa luati parte la un eveniment care o sa va puna intr-o lumina favorabila si va fi o sansa de reusita in cariera. Va-ncearca niste emotii la revederea cuiva care pretinde ca nu v-a uitat, si o sa recalibrati relatia, sa vedeti incotro or sa va poarte pasii.
Horoscop Azi 22 Mai 2016