Horoscop Azi 22 Iunie 2017 Jun22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Iunie 2017

Horoscop 22 iunie 2017. Balantele se indragostesc, iar Fecioarele primesc bani.O sa ne descurcam in orice situatie c-o s-avem intuitie si o sa mergem la sigur. Si-apoi fiecaruia o sa ne pese de celalalt, sau asa ar trebui, ar fi normal.Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa stim exact ce-avem de facut ca sa reusim.


BERBEC – Se-ntampla lucruri bune in sfera sentimentala si o sa va gasiti omul potrivit, si sa va acomodati lejer in relatia de cuplu. Se-apropie un succes, poate fi un cumul de factori care sa v-aduca bani, un contract de afaceri avantajos si poate o confirmare a valorii.
TAUR – De sanatate ar trebui sa va-ngrijiti mai mult, sa faceti miscare, poate tineti si o dieta, sa aratati si mai bine. Se poate sa va-ncercati norocul la alt loc de munca daca i-ati tot cerut sefului sa va mareasca salariul si el n-a vrut, sau sa va dea ceva de lucru – de calibrul vostru.


GEMENI – Va puteti intalni perechea de suflet, sa invatati sa traiti si sa comunicati la toate nivelele cu partenerul de cuplu. Poate va faceti rezervare pentru weekend sa plecati pe undeva, ca sa aveti unde dormi, desi sunteti genul, si sa plecati fara adresa si sa va descurcati perfect la destinatie.
RAC – O sa cheltuiti niste bani ca sa reparati masina, poate va pregatiti de concediu sau ca sa va puneti casa la punct. O s-aveti de parafat niste acte si o sa puteti spera la o promovare, la slujba, sa treceti de un examen la scoala, sa vi se aprobe un credit bancar si altele.


LEU – V-ati putea interesa si voi de o plecare in vacanta, la mare, in strainatate sau ca sa urmati niste cursuri, din toamna. Se pare c-or sa va convinga niste prieteni sa desfasurati o activitate deconectanta in timpul liber, sa va rupeti de stresul de la serviciu, c-o sa va recapatati buna dispozitie.
FECIOARA – Un raspuns favorabil de la un medic, v-oti fi insanatosit sau nu e nevoie sa se intervina chirurgical pentru o problema de sanatate. Se poate sa luati mai multi bani decat de obicei, o fi imprumutul de la banca sau vi s-a marit salariul, or fi niste compensatii banesti care sa va prinda bine.


BALANTA – O dragoste la prima vedere si or sa se schimbe multe aspecte ale vietii personale – in bine – dupa o perioada mai dificila. V-ati putea cumpara masina sau casa, e momentul marilor investitii si sa profitati de orice ocazie care va poate face viata mai frumoasa.
SCORPION – Se va gasi cate cineva care sa va mai scoata la plimbare, sa se preocupe de starea voastra de bine, sa fiti in forma. O sa puteti rezolva partea scriptica a unei situatii si sa intrati in legalitate, sa va recuperati niste bunuri, sa nu va mai poata ataca nimeni, in niciun fel.


SAGETATOR – Pot avea loc niste mondenitati prin oras si sa treceti pe-acolo, sa reactualizati unele relatii, amicitii. O sa primiti sprijin financiar pentru proiectul la care lucrati si o sa faceti progrese in plan profesional, si-o sa uitati cat de greu v-a fost in ultimii doi, trei ani.
CAPRICORN – Un proiect particular la orizont si o sa descoperiti niste oameni care vor pune umarul la treaba, sa dati lovitura in afaceri. O sa urcati treapta cu treapta scara sociala, si-o s-aveti succes, dar vor fi si piedici, ezitari din partea voastra si totusi o sa razbiti.


VARSATOR – O veste buna de la cineva cu care visati s-aveti o relatie si o sa rezonati pe niste planuri – poate faceti o incercare. O sa va tenteze cineva cu un job si daca se potriveste cu nevoile voastre si nu va-ncurca, nu e mai putin – ca bani – decat cel la care sunteti, o sa acceptati oferta.
PESTI – E cineva care-o sa va fie de mare ajutor, va fi si o companie placuta si o sa depasiti cu bine un moment delicat. Poate va faceti timp sa iesiti cu prietenii, sa va plimbati, sa stati la o parola, la terasa, poate alergati in parc, ori intr-o sala de fitnes, sa va mentineti conditia fizica.