Horoscop Azi 22 Iulie 2018 Jul22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Iulie 2018

Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație.Horoscop 22 iulie 2018, prezentat de Nedi Sandu. Schimbăm vibraţia, avem şi mai multă energie, chef de viaţă şi o să ştim să ne bucurăm de tot ce primim şi o să şi oferim cu drag nişte lucruri.Vibraţia zilei este 22 şi o să facem lucrurile în aşa fel încât să nu ni se poată reproşa nimic.

BERBEC – Pote vin rudele de prin străinătate sau chiar prietenii cu care nu v-aţi mai văzut de o bună bucată de vreme şi o să vă prindă bine, sufleteşte. Aţi putea da o fugă acolo unde va place cel mai mult, la munte, la mare, la agroturism undeva, şi să luaţi o gură de aer, după care o să vă-ntoarceţi acasă.
TAUR – Poate are loc prima întâlnire pe viu cu cineva cu care-aţi ţinut legătura doar pe net, la telefon şi o să fie cu emoţii. Vă vin idei noi de relansare pe scenă socială şi or să fie nişte vremuri care să v-ajute, să pună umărul la ascensiunea voastră în carieră.

GEMENI – E posibil să vă sfătuiţi cu familia în privinţa remanierii locuinţei sau a mutatului, ca să pună toată lumea umărul. O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul şi o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele, dar acest lucru va trebui revizuit de săptămâna viitoare-n colo.
RAC – O să vă invite cineva la o plimbare şi poate fi un bun început de drum într-o relaţie care promite, nu aşa! Apar lucruri şi noi şi vechi în viaţa voastră, oamenii care vor să fiţi din nou împreună fie ca să munciţi, fie ca să faceţi casă bună de-acum înainte, că s-a instalat armonia în relaţii.

LEU – Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri şi o să fie expeditivi cu pregătirile, să vă rămână mai mult timp pentru distracţie. Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment festiv, aşa cum, la fel de bine puteţi da chiar voi o masă în cinstea voastră, de zi aniversară sau de căsătorie.
FECIOARĂ – Poate faceţi o masă de duminică împreună cu tot familionul să stabiliţi ce aveţi de făcut la evenimentele care vor urma, nunţi, botezuri. Parcă sunteţi mai puţin angoasaţi, vă mai arde şi de plecat a plimbare, să faceţi o baie în mare, să vă duceţi la întâlnire cu prietenii, să mai cunoaşteţi şi alţi oameni.

BALANŢA – Se poate să-i pregătiţi o surpriză cuiva drag şi să-l nimeriţi pe om, să vă bucuraţi de efectul pe care-l produce gestul vostru. O să vă mobilizaţi uşor dacă e de mers în alt oraş la un prieteni la grătar, sau la o festivitate şi lăsaţi toate treburile pe altă dată, ca să profitaţi de un respiro.
SCORPION – O ieşire în lume, la un spectacol, o ceremonie o să vă imprime o stare de spirit mult mai bună şi o să începeţi săptămâna sub cele mai bune auspicii. Se pare c-o să puteţi repara nişte relaţii şi de prietenie, şi de afaceri şi să vă meargă bine şi în cuplu, să faceţi echipa, că pe vremuri, să nu va mai simţiţi singuri.

SĂGETĂTOR – E o energie pe care o simţiţi năvălind, sunt nişte idealuri după care tânjiţi de multă vreme şi sunteţi pe punctul de a le atinge. Puteţi avea parte de o excursie care să vă spele de toate grijile pe care le căraţi în spate şi să vă-ntoarceţi pe la miezul nopţii gata refăcuţi.
CAPRICORN – Poate vă bate gândul să mai învăţaţi ceva, să o luaţi în altă direcţie cu serviciul, sau cu şcoală şi vă consultaţi cu prietenii în acest sens. O să vă ţineţi promisiunea de a vă achita de o obligaţie morală, să ieşiţi la o plimbare, la un film, în parc cu cineva care chiar merită să i se-ntâmple aceste lucruri.

VĂRSĂTOR – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care-l are pe vino-ncoa şi să fie o atracţie reciprocă! O să tot primiţi invitaţii pe la diverse manifestări de toate felurile, şi o să fiţi dispuşi să luaţi parte în măsură timpului disponibil şi a chefului, şi-atunci o să fiţi selectivi.
PEŞTI – E cineva care vrea să vă atragă şi mai mult atenţia şi o să ieşiţi la o cafea, la o cină în doi să descoperiţi ce v-ar putea uni. Simţiţi nevoia să vă mai vedeţi şi cu rudele apropiate, să vă mai ajutaţi dac-aveti câte ceva de pregătit pentru vreuna dintre petrecerile de sezon.