Horoscop Azi 22 Iulie 2016 Jul22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Iulie 2016

Horoscop 22 iulie 2016. Leii vor avea reusite pe plan profesional, iar Gemenii si-ar putea schimba partenerul de afaceri.

Horoscop 2016 BERBEC – Va puteti impaca, la capatul unei discutii cu un partener de afaceri care n-o fi fost corect fata de voi, dar, intre timp si-a schimbat omul atitudinea.
Horoscop 2016 TAUR – O sa cheltuiti, probabil, niste bani ca sa iesiti impreuna cu ai vostri pe undeva si sa va cazati undeva, peste noapte, sa va si destindeti, pret, de o zi, doua.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa va coopteze niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care v-ar aduce beneficii si dupa ce o sa va consultati cu partenerul de cuplu o sa dati raspunsul, luni, probabil.
Horoscop 2016 RAC – O sa puteti obtine semnatura finala pe un act si sa puteti vinde sau cumpara o casa, o masina, un teren, si sa va faceti viata asa cum credeti de cuviinta.

Horoscop 2016 LEU – O reusita in plan profesional, vi se da ok-ul pentru un proiect care-o sa v-aduca bani frumosi dar si notorietate pentru c-ati dovedit c-aveti stofa pentru asa ceva.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa luati niste bani din urma, va inapoiaza cineva o datorie si o sa aveti si de buzunar, nu numai pentru cheltuielile obligatorii.

Horoscop 2016 BALANTA – Un demers birocratic reusit, numai dupa ce-o sa aveti destula bataie de cap ca sa achitati niste taxe, facturi, rate, si o sa consumati multa energie, altfel nu prea se poate.
Horoscop 2016 SCORPION – Pareti a fi pe picior de plecare la odihna, undeva, cu familia, poate reusiti sa stati pana duminica, oricum, puteti face rondul de onoare si pe la rude.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Voi puteti primi o invitatie la plimbare – in strainatate, poate e un eveniment festiv sau ati planuit un concediu impreuna cu prietenii sau cu rudele din afara.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Banii pe care-i asteptati or sa soseasca si-o sa va platiti datoriile, faceti aprovizionarea, nu numai pentru week-end, ci si pentru saptamana urmatoare.

Horoscop 2016 VARSATOR – Ati putea da o fuga pana la cineva din alt oras, poate aveti un hobby care v-aduna laolalta sau faceti un gratar, stati la o cafea si va-ntoarceti diseara sau maine.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa munciti in plus sa luati bani pe masura efortului, poate intrati intr-o colaborare, in functie de timpul disponibil sau poate lasati totul pentru la toamna.
Horoscop Azi 22 Iulie 2016