Horoscop Azi 22 Ianuarie 2018 Jan22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Ianuarie 2018

Horoscop 22 ianuarie 2018. Zodia care primește azi o veste bună legată de bani.Horoscop 22 ianuarie 2017, prezentat de Neti Sandu. Ne facem planuri cu bătaie lungă şi o să ne urmărim cu perseverenţă scopurile, Saturn o să ne dea răbdare şi o să ne ţină spatele.Vibraţia zilei este 4 şi o să ne bucurăm de tot ce le putem oferi alor noştri.

BERBEC – O să descoperiţi o preocupare de timp liber cu care să vă delectaţi împreună cu nişte prieteni, poate vă luaţi un abonament la o sală de sport, o piscină. O să puteţi călători, de-acum înainte şi în scop de afaceri şi ca să vizitaţi nişte ţări la care visaţi de multă vreme, ori poate iubiţi pe cineva din străinătate şi vă duceţi la el, ea.
TAUR – O să primiţi o invitaţie la o gală, e o festivitate de la care n-ar trebui să lipsiţi, c-o fi ceva care are legătură cu cariera voastră. Vi se plătesc nişte sume de bani pentru o muncă de anul trecut şi o să vă achitaţi de obligaţii, o să luaţi ce v-au rugat ai voştri şi ce mai trebuie pentru casa.

GEMENI – Poate vă-ngrijiti şi de sănătate, ca să fiţi în formă, să nu rataţi o şansă de ascensiune pe scara ierarhică. Poate aţi decis, în consiliul de familie ce să faceţi cu banii din cont, c-aveţi un capital pe care vreţi să-l investiţi, cu acordul familiei, că au contribuit toţi ai voştri.
RAC – O să luaţi nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi o să mai cumpăraţi o serie de mărunţişuri care să v-aducă bună dispoziţie şi vouă şi alor voştri. Mai aveţi la dispoziţie vreo săptămână şi ceva să alegeţi varianta optimă de colaborare, sau de job permanent ca să vă asiguraţi venituri consistente, siguranţa financiară.

LEU – O să mai faceţi nişte reamenajări pe-acasă, cu bani puţini, poate nimeriţi ceva reduceri pe la electrocasnice, sau la piesele de mobilier. Aveţi nevoie de stabilitate în sfera afectivă şi o să luptaţi pentru asta, o să mai lăsaţi orgoliile şi-o să ţineţi cont de ce-şi doreşte partenerul de cuplu.
FECIOARĂ – E cineva care vrea să vă facă impresie bună, să vă cucerească cu orice preţ şi se pare că va găsi ecou, acolo, în inima voastră. Vă convoacă cineva la o discuţie pe teme profesionale ca să vedeţi în ce condiţii puteţi semna un act de colaborare, să ştiţi de la bun început pe ce contaţi.
BALANŢA – Încă mai sunt şanse, aşa cum au fost de la începutul anului să câştigaţi bani în plus, pe lângă salariu şi să luaţi ce vă trebuie. O să vă ocupaţi şi de casă, de familie şi de voi, să mai respiraţi un pic, să cultivaţi creativitatea, să faceţi lucruri de cea mai bună calitate, c-aveţi resurse inepuizabile.

SCORPION – E o perioadă favorabilă studiului şi se poate să-i struniţi mult mai uşor pe copii să înveţe, să scrie compuneri, să citească diverse cărţi. Se pare c-o să primiţi o veste de la cineva care va asigura că nu v-a uitat, vrea să fiţi împreună, să începeţi o viaţă nouă şi să fiţi fericiţi.
SĂGETĂTOR – Poate o să aranjaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, chiar şi cu colegii, o fi un team building, sau un city-break, ceva care să vă revigoreze. O să găsiţi timp să ieşiţi cu colegele, prietenele, cu rudele apropiate ca să vă mai inspiraţi de ici, de colo, să spargeţi monotonia, să aveţi un tonus ridicat.

CAPRICORN – Se poate să vă aflaţi pe lista avansărilor, poate nu e nevoie să daţi concurs, să vă războiţi cu nişte rivali, ci să vină, automat, promovarea. E momentul definitivărilor, poate i-aţi convins pe şefi să vă semneze diversele cereri, să vă acorde o învoire, un transfer dintr-un departament în altul sau dintr-o clasă în alta, la şcoală.
VĂRSĂTOR – O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază, poate vor să lucraţi împreună sau să formaţi un cuplu, te pomeni. E posibil să luaţi nişte bani, poate e salariul său cine ştie ce surplus financiar care să acopere cheltuielile mari ale casei, că s-au strâns cam multe.
PEŞTI – Se poate să vă dea cineva înapoi o datorie şi să daţi o raită pe la piaţa să luaţi ce vă trebuie, să faceţi aprovizionarea. Or să vă curteze nişte angajatori să lucraţi pentru ei şi să daţi viaţa unui proiect care promite să v-aducă beneficii, nu numai materiale, ci şi sufleteşti.