Horoscop Azi 22 Februarie 2019 Feb22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Februarie 2019

Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste.O să mai facem şi lucruri care ne destind, ne fac să visăm şi să mai lăsăm de-o parte muncile obligatorii, să mai respirăm şi noi. Vibraţia zilei este 22, număr maestru, şi poate dăm lovitura în afaceri.


BERBEC – Aveţi şanse mari să întâlniţi pe cineva de care să vă ataşaţi sufleteşte şi să puteţi trăi în armonie. Voi o să intraţi la cheltuieli c-aveţi de luat nişte lucruri şi pentru casa, şi pentru o eventuală plecare în excursie sau aveţi un eveniment festiv costisitor.
TAUR – O persoană de pe alte meleaguri şi-anunţă vizita şi o să petreceţi câteva zile împreună, o să vă vedeţi şi cu alţi prieteni. La voi se conturează o posibilitate de a face rost de bani şi vă gândiţi până luni dacă staţi bine cu timpul liber ca să vă angajaţi la o muncă suplimentară şi daţi răspunsul.


GEMENI – V-aţi putea reface viaţa de cuplu, să va-ntelegeti şi mai bine cu acea persoană care a vrut o pauză de relaţie, dar i-a trecut. Se poate să răspundeţi invitaţiei unor prieteni şi să daţi o fugă prin ţară pe undeva, poate e un eveniment la care aveţi o contribuţie, vă implicaţi în vreun fel.
RAC – Se poate să vă caute cineva care v-a lipsit şi să realizaţi că o să puteţi fi din nou împreună, sau oricum, e de-ncercat. Vă pot intra nişte bani şi o să le luaţi alor voştri ce v-au rugat, pregătiţi ceva şi pentru musafirii de mâine, poimâine, poate faceţi o masă mare în familie.


LEU – O veste bună de la cineva care vrea neapărat să vă şi vedeţi pentru că se întrevede o relaţie de care-aveți nevoie. Se poate să vă daţi întâlnire cu partenerii de afaceri să vorbiţi la o cafea, ce veţi face în continuare, de unde să mai faceţi rost de bani pentru finanţare.
FECIOARĂ – Vă pot veni rude şi prieteni în vizită, dar se poate să daţi şi voi o fugă, să staţi măcar o zi – vă hotărâţi azi, să vedeţi ce şi cum. Vă puteţi relansa în societate cu un proiect la care or să mai pună şi alţii umărul şi o să strângeţi un capital, şi de imagine şi financiar.


BALANŢĂ – O să primiţi nişte bani, vreun rest de plată şi să aveţi de buzunar să ieşiţi cu ai voştri zilele-astea pe undeva, la plimbare. Voi se poate să vă pregătiţi de un eveniment monden şi o să vă scoată din toată starea de încordare, o să vă prindă bine să schimbaţi impresii, să păstraţi legătura.
SCORPION – E cineva care vrea să revină în viaţa voastră, dar aveţi – încă – nişte reţineri, peste care însă o să puteţi trece, fără probleme. Poate începeţi o afacere şi căutaţi oameni cu care să faceţi echipa, sponsori, să vă asiguraţi un câştig, să vă puteţi achita dările curente, lunare.


SĂGETĂTOR – Poate-aveți treabă pe-acasă, plătiţi o firmă care să se ocupe de reparaţii, de curăţenie şi o să le daţi de capăt până luni. O să primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene şi va fi un bun prilej, dacă vă duceţi să reluaţi nişte relaţii, şi să vă implicaţi în vreo acţiune care să vă ţină în priză.
CAPRICORN – O să vă daţi întâlnire cu cineva de la care aşteptaţi o vorbă bună, un sfat, poate vă aflaţi într-o dilemă. Poate-i convingeţi pe cei cărora le-aţi împrumutat bani să vi-i dea odată înapoi şi o să ieşiţi şi voi cu familia, cu prietenii într-o plimbare la munte, sau măcar să luaţi masa la un restaurant.


VĂRSĂTOR – E posibil să intraţi într-o poveste de dragoste şi toate celelalte lucruri care vă deranjau să dispară, să plutiţi de fericire. Se poate să vă ocupaţi şi de treburi casnice şi ieşiţi după amiază cu prietenii, să beţi o cafea, să vă deconectaţi după o săptămână agitată.
PEŞTI – O ieşire cu familia la aer curat, la schi, v-ar elibera de stres şi de toată oboseala acumulată. Vă faceţi planuri de plecare pe undeva, în plimbare şi să vă-ntoarceţi duminică, dacă n-aveţi treburi obligatorii pe-acasă şi v-ajung şi banii.