Horoscop Azi 22 Decembrie 2018 Dec22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Decembrie 2018

Horoscop 22 decembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu bani în cont.Lună plină, cu de toate. Putem face gesturi incrdedibile cu care să câştigăm inima cuiva, sau doar încrederea, dar la fel de uşor îi şi putem dezamăgi pe cei dragi deşi nu ne-am dori deloc acest lucru.Vibraţia zilei este 22, număr maestru, şi e bine să cântărim fiecare lucru pe care-l facem sau spunem.


Horoscop 2018 BERBEC – E cineva care se oferă să v-ajute şi chiar n-o să ziceţi nu, că sunt lucruri care vă depăşesc.
Horoscop 2018 TAUR – Vă scot la masa nişte prieteni dac-o să reuşiţi să vă terminaţi până diseară toate treburile casnice.


Horoscop 2018 GEMENI – Puteţi reînnoda o relaţie sentimentală şi s-aveţi cu cine să petreceţi sărbătorile şi poate restul vieţii – că e an bun de mariaj pentru voi.
Horoscop 2018 RAC – Şi la voi posibilă revenire la o dragoste pe care n-aţi înţeles-o la momentul respectiv dar între timp v-aţi maturizat.


Horoscop 2018 LEU – Vi se confirma un sejur şi o să-i dezvăluiţi surpriza fiinţei iubite care credea c-aţi uitat, sau că n-aţi mai găsit locuri.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – O să descoperiţi în cont nişte bani şi o să faceţi şi ultimele cumpărături înainte de Crăciun, în special copiilor să le luaţi cadourile mult visate.


Horoscop 2018 BALANŢA – Încă mai puteţi spera la recuperarea banilor pe care trebuia să-i luaţi mai demult, şi un telefon, un mesaj n-ar strica.
Horoscop 2018 SCORPION – O să luaţi diverse lucruri, frumoase pentru casa şi familie şi o să vă descurcaţi cu banii, n-o să rămâneţi lefteri.


Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – Se poate s-aveţi o discutiue între patru ochi cu fiinţa iubită, să ştiţi sigur dacă sunteţi împreună de sărbători, său…când.?
Horoscop 2018 CAPRICORN – Se poate să vă sfătuiţi la telefon, sau pe net cu cineva la care o să vă duceţi fie de crăciun, fie de anul nou, sau o convingeţi pe acea persoană să vină ea.


Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – Poate vă-ntâlniţi la o cafea cu prietenii ca să vedeţi ce-aduce fiecare la masa festivă de sărbători.
Horoscop 2018 PEŞTI – Se-anunţa cineva în vizită şi o să petreceţi câteva ore minunate împreună, să vă destindeţi, poate sărbătoriţi pe cineva.