Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Decembrie 2015

Avem multe pe ordinea de zi, dar o sa ne descurcam de minune, avem energia necesara si scopurile dintre cele mai nobile, sa le asiguram alor nostri tot ce au nevoie.

Horoscop 2015 BERBEC – Si la voi se pot aduna bani din mai multe surse si sa primiti cadouri, mici atentii din partea colegilor, a colaboratorilor. Vi se confirma un sejur asigurat in tara, in strainatate si o sa plecati cu familie cu tot, sa uitati pentru cateva zile de munca si iar munca.

Horoscop 2015 TAUR – Poate va conving niste prieteni sa plecati impreuna, cateva zile, in vacanta de iarna, la o cabana, un hotel, pe undeva. O sa primiti sprijin din partea unor oameni, a unui colectiv si-o sa va achitati mult mai rapid de niste obligatii si-o sa va ramana timp si pentru voi.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa luati niste bani pe care-i asteptati cine stie de cand si o sa dati iama prin magazine sa le luati cadouri celor dragi. O s-aveti parte de mici bucurii, de revederi emotionante si puteti afla noutati referitoare la un proiect care v-ar aduce beneficii anul viitor.
Horoscop 2015 RAC – Primiti ok-ul pentru o zi in plus de concediu, un salariu in avans sau ca sa lucrati la un proiect, imediat dupa sarbatori. O reusita, semnati un contract, faceti niste achizitii si mai scapati de niste griji, taiati de pe lista ce nu reuseati deloc sa cumparati ca nu v-ajungeau banii.
Horoscop 2015 LEU – O sa luati diverse lucruri utile, frumoase pentru casa si familie si o sa mai primiti si niste bonusuri, un voucher. Va reusesc demersurile care tin de activitatile recreative, de hobby-uri, excursiile pe care le veti face in vacanta de sarbatori, ca sa va destindeti.
Horoscop 2015 FECIOARA – E un eveniment festiv, o serbare la scoala, la serviciu, poate-i duceti pe copii in parcul de distractii sau poate ajungeti la un concert. Va pot intra mai multi bani in casa si o sa le luati alor vostri ce au nevoie, le mai faceti si alte surprize pe care le vor gasi sub bradul de craciun.

Horoscop 2015 BALANTA – Va poate veni un musafir de la drum si care sa va umple casa de bucurie, poate intreg viitorul vostru se schimba. Se anunta o zi incarcata, aveti intalniri cu diversi oameni care va pot fi de folos, atat in plan profesional, cat si personal si o sa fiti incantati de lucrurile bune care vin spre voi.
Horoscop 2015 SCORPION – Un mesaj care o sa va entuziasmeze, e cineva care vrea sa petreceti sarbatorile impreuna sau toata viata. Or sa va intre banii fara de care nu va puteati misca si o sa luati produse alimentare, cadouri pentru toti ai vostri si veti face multe alte plati.

Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa va permiteti – se pare si lucruri mai scumpe, macar pentru fiinta iubita si o sa-i dezvaluiti secretul – de Craciun. Se umple pusculita si o sa luati de-acolo cat e nevoie sa aveti delicatese pe masa de Craciun si alte cadouri minunate pentru toti cei pe care ii iubiti.
Horoscop 2015 CAPRICORN – E posibil sa luati niste bani si sa mai cheltuiti din ei, in perioada asta, sau o sa le veniti de hac in vacanta. O stare de spirit deosebita, poate aflati noutati legate de viata personala, de sosirea cuiva de Craciun sau de Revelion, daca nu cumva o sa plecati voi pe undeva in vacanta.
Horoscop 2015 VARSATOR – Va invita cineva la o serbare, poate copiii au intalnire cu Mos Craciun si o sa fie mare bucurie la voi in familie. E unda verde la deplasari si-ati putea pleca de azi, ba chiar se putea si de ieri sa ajungeti la rude, la prieteni sa petreceti sarbatorile sau macar pentru cateva zile sa va duceti.
Horoscop 2015 PESTI – Poate vi se plateste o suma pe care-o asteptati cine stie de cand si o sa fiti generosi cu toti cei dragi. Se aduna bani, avantaje, inlesniri, ceva tot o sa va fie pe plac si orice gest marunt o sa vi se para un cadou, binemeritat.