Horoscop Azi 22 Aprilie 2016 Apr22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 22 Aprilie 2016

Horoscop 22 aprilie 2016. Varsatorii iau o decizie radicala, Sagetatorii reiau o poveste de iubire. Avem energie cat cuprinde si sa vedem cum o dozam ca sa ne-ajunga pentru tot ce-avem de facut in perioada asta.Putem primi raspunsuri de la fiinta pe care o iubim si o sa stim daca sunt mici retusuri de facut pe ici, pe colo sau rezonam intru totul sufleteste. Vibratia zilei este 22, numar maestru si se pot intampla lucruri absolut speciale intr-o astfel de zi.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa revedeti un fost partener de afaceri care sa va ajute la treaba, sa aiba chiar o contributie salvatoare. Intrevedere in scop de afaceri, chit ca semnarea contractului se poate face luni, dar e posibil si pana la incheierea programului.
Horoscop 2016 TAUR – Or sa va chestioneze iarasi niste posibili parteneri de afaceri in privinta unei afaceri in care v-ati putea implica. Se pot rezolva lucruri importante care sa va deschida un alt drum de viata personala, poate veti simti nevoia sa legalizati relatia de cuplu, daca nu sunteti casatoriti.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate strangeti relatiile cu rudele apropiate, acum de sarbatori si va adunati in jurul mesei festive de inviere sa recompuneti familia, in sens larg. Ati putea renunta la o colaborare in favoarea alteia, daca nu veti fi acaparati cu totul de o activitate de fond, de munca propriu zisa, de serviciu.
Horoscop 2016 RAC – Or sa se rezolve niste probleme de sanatate, cu conditia sa sa va acordati mai multa atentie, macar in zilele de week-end, daca in rest sunteti ocupati. O invitatie la o intrunire, fi ea si colegiala, sa va bucurati de o reusita – de grup – o sa va deconecteze si sa va incarce bateriile cu optimism.

Horoscop 2016 LEU – O sa luati parte la un eveniment la care o s-aveti ceva de spus, de facut, ca sa le dati o mana de ajutor unor cunoscuti. Se pare c-o sa depuneti ceva eforturi ca sa puneti casa la punct, sa fiti pregatiti pentru musafirii care vor veni fie de Florii, fie de Paste sau si – si.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate vine cineva de departe sau va spune cand o sa aterizeze, probabil intr-una din zilele libere, de Paste. Sunteti pe picior de plecare la rude, la prieteni, sa fixati ultimele detalii cu privire la intalnirea de Paste sau la picnicul, de dupa.

Horoscop 2016 BALANTA – Le puteti oferi o garantie colaboratorilor, c-o sa munciti din rasputeri ca sa iasa un lucru de cea mai buna calitate din mainile voastre. E posibil sa luati bani si sa v-ajunga de cheltuiala, de cadouri, si sa va ramana ceva maruntis de buzunar, ca sa aveti o oarecare lejeritate de miscare.
Horoscop 2016 SCORPION – Se observa mai mult spor in casa, poate vin mai multi bani pe filiera partenerului de cuplu sau v-ajuta parintii. Or sa va parvina niste rezultate, de la un interviu, de la tribunal, de la scoala si o sa stiti incotro s-o apucati de luni incolo, sa deschideti un capitol nou.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Dragostea iarta totul in perioada asta, si o sa puteti relua o poveste de iubire care intrase in era glaciatiunilor. O problema de suflet se cere rezolvata si poate va scurmati constiinta sa vedeti dac-ati gresit voi sau cei pe care-i considerati vinovati.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate ca nu ati pus punct unei relatii parteneriale si atunci de-aia actuala relatie nu are culoare si pare ca nu se leaga nimic. Va suna cineva drag, va scoate la plimbare, poate plecati intr-o excursie si va-ntoarceti duminica, s-apucati o portie generoasa de aer curat.

Horoscop 2016 VARSATOR – E rost de iesit pe la mondenitati, poate va faceti prieteni pe-acolo sau intalniti un sponsor care sa va finanteze un proiect. E posibil sa luati o decizie radicala, sa va mutati, poate-ncepeti o viata noua, in alt oras, alta tara, sau doar la alt domiciliu.
Horoscop 2016 PESTI – O sa puteti repara o relatie de prietenie sau de dragoste si sa va tihneasca sarbatorile, c-o sa va purificati sufleteste. Se poate sa plecati pe undeva la relas, si sa faceti cunostinta cu oameni pe care-i intalniti mai des, sa plecati in excursii, sa faceti miscare impreuna, sau o colaborare.
Horoscop Azi 22 Aprilie 2016