Horoscop Azi 21 Septembrie 2018 Sep21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Septembrie 2018

Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante.Horoscop 21 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Confirmări azi. Aflăm răspunsuri, primim acte gata semnate, luăm examene, primim mesaje, telefoane care ne pot schimba viata-in bine, e de presupus.Vibraţia zilei este 3 şi o vorbă poate însemna enorm.


BERBEC – Poate organizaţi o ieşire la aer mâine, poimâine şi faceţi pregătiri în acest sens şi poate plecaţi şi din localitate sau din ţară. O întrevedere pe teme de afaceri, poate vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei colaborări şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie să iasă ceva de calitate.
TAUR – În relaţia de cuplu promite să fie şi mai bine şi să vă bucuraţi de bună înţelegere şi cu rudele, cu toţi prietenii. Vin bani de la job, dar şi din activităţile paralele, o să faceţi un capital financiar, să aveţi un fond de rulment la care să apelaţi în caz de urgenţă.


GEMENI – Se poate să vă reamenajaţi interiorul casei, să primiţi şi ceva cadouri, pe lângă lucrurile pe care le veţi comanda online – poate. Sunt oameni care se oferă să v-ajute la treabă şi o să vă rămână timp şi pentru voi, să ieşiţi la plimbare, la masă cu prietenii, să vă recreaţi.
RAC – Se poate să vă bucuraţi de sosirea cuiva şi să ieşiţi la masă, la plimbare, să vă vedeţi şi cu alţi prieteni comuni. O să definitivaţi o situaţie, după care o să vă relaxaţi că v-a ajuns obseala, după atâta alergătura şi stres – poate plecaţi o zi, două la mare ori la munte.


LEU -E cineva care insistă să vă vedeţi şi poate fi începutul unei relaţii durabile, să fie cineva care să vă completeze frumos. Se poate să vă între o sumă importantă în cont şi să plecaţi liniştiţi într-o staţiune de agrement, să lăsaţi toate grijile de-o parte, să profitaţi de momentul de relaş.
FECIOARĂ – Întâlnire de suflet diseară, îi faceţi, probabil, nişte confidenţe fiinţei iubite şi o să luaţi o decizie cu privire la viitorul vostru comun. Posibilă întâlnire de afaceri şi o să picaţi de acord asupra unor aspecte mai delicate şi vă puteţi apuca şi de treabă, dacă totul merge strună.


BALANŢA – O bucurie în familie, se însănătoşeşte cineva, o să vină o rudă de la drum lung, poate vă luaţi casă, ori îşi găseşte cineva un job grozav. Şi vouă vi se dă ok-ul pentru un proiect care-o să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi o să fiţi încântaţi şi de muncă pe care o veţi depune.
SCORPION – Revin vremurile bune şi în relaţia sentimentală şi o să cultivaţi armonia, o să faceţi abstracţie de lucrurile care v-au făcut viaţa grea. Se poate să aveţi parte de nişte câştiguri, să vă permiteţi o escapadă turistică zilele-astea şi să vă relaxaţi c-aveati o nevoie acută de un respiro.


SĂGETĂTOR – Se pare c-o să încasaţi nişte bani care să v-ajute să achitaţi o factură scumpă şi va rămâne şi ceva de buzunar. Aţi putea pleca de azi într-o scurtă vacanţă şi să vă priască sejurul, să revedeţi nişte oameni dragi, să vă faceţi planuri cu bătaie lungă că vine anul vostru special.
CAPRICORN – O să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să desfăşuraţi activităţi comune de-aici încolo. O să vă implicaţi într-un proiect care o să vă salte într-o altă clasă valorica şi veţi căpăta experienţa şi mai multă încredere în voi.


VĂRSĂTOR – E posibil să primiţi bani, un cadou, o veste bună, o confirmare că vi s-a rezervat cazare într-o staţiune de agrement. Se pare c-o să primiţi asigurări din partea unui angajator că se va găsi ceva de lucru şi pentru voi, o să fie o şansă de relansare în plan profesional, în carieră.
PEŞTI – Se poate să revină acea persoană cu care începuserăţi o relaţie, dar care nu mai dăduse niciun semn de viaţă şi acum vă lămuriţi. Se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, să petreceţi câteva zile în altă parte a ţării şi să va-ncarcati bateriile pentru o perioadă mai lungă de timp.