Horoscop Azi 21 Septembrie 2017 Sep21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Septembrie 2017

Horoscop 21 octombrie 2017. Pestii au o intalnire amoroasa, iar Sagetatorii primesc azi vesti bune.O sa facem multe lucruri din cele pe care ni le-am propus de ceve vreme si o sa avem si mari cistiguri sufletesti,c-am facut mari eforturi ca sa ne invingem niste slabiciuni,vulnerabilitati.Vibratia zilei este 21,numar maestru si o sa avem o intelegere superioara a intimplarilor din viata noastra.


Horoscop 2017 BERBEC – Poate va duceti in vizita la rude sau la prieteni,cineva serbeaza un succes de familie,si mai puneti si voi tara la cale. O sa va duceti la o petrecere cu multa lume,poate fi ziua cuiva de nastere sau o cununie religioasa si o sa fie distractie,o sa va placa.
Horoscop 2017 TAUR – I-ati putea chema pe niste prieteni la voi la masa,poate puneti la cale si o activitate care sa v-aduca beneficii materiale. Un raspuns afectiv din partea cuiva care a lipsit o vreme din viata voastra,a cerut o pauza de relatie si e de vazut in ce masura aceasta intrerupere v-ar ajuta.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa va rasfete si pe voi cineva, iesiti la un spectacol sau la un restaurant,orice gest frumos o sa fie binevenit. O sa luati parte la diverse manifestari ca sa revedeti niste oameni dragi si sa faceti abstractie de activitatea de la slujba,de la scoala,sa va recreeati.
Horoscop 2017 RAC – Sunteti dispusi sa cheltuiti niste bani ca sa iesiti cu prietenii la o cafea,sa va destindeti,c-aveti nevoie de un respiro. Ati putea da o fuga pina la cei care v-asteapta la o zi de nastere,la o sindrofie si o sa va faca placere sa va deplasati,poate si cu prieteni cu tot.


Horoscop 2017 LEU -O sa dati curs unei invitatii la plimbare si de-aici poate iesi o relatie care sa fie pe masura dorintelor voastre. Va cauta,mai multi prieteni decit de obicei si o sa va faceti timp pentru toti,daca sunt oameni agreabili cu-atit mai mult si va mai puteti intilni si maine.
Horoscop 2017 FECIOARA – E posibil s-aveti o greutate pe suflet si dac-aveti curaj o sa verbalizati totul, de la A la Zet ca sa nu se cronicizeze in inima voastra. Poate-o sa v-alegeti cu un strop de plimbare daca va duceti la ziua cuiva de nastere si o fi in afara orasului,mai vedeti si alti oameni,peisaje noi.


Horoscop 2017 BALANTA – O invitatie la ziua cuiva,or sa fie multi oameni tineri si de la care o sa va-ncarcati frumos,energetic,o sa fie o gura de oxigen. Noutati de bun augur cu prilejul unor mondenitati la care veti ajunge si o sa stiti cu cine sa va asociati si ce sa faceti treaba si ca sa va petreceti timpul liber.
Horoscop 2017 SCORPION – O revedere dupa o lunga absenta si o sa lamuriti niste aspecte care au condus la separarea voastra si faceti cumva sa v-apropiati din nou. E un eveniment festiv la care vreti sa va duceti si o sa va distrati,se pare c-o sa cheltuiti si niste bani,dar n-o sa ramineti in pana de bani.


Horoscop 2017 SAGETATOR -O sa ocazionati o intalnire cu cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine ca sa se vada daca puteti forma un cuplu. Vesti bune de la drum,poate vine cineva sau poate v-asteapta sa ajungeti si voi azi,maine,depinde care dintre voi se poate deplasa cu mai multa usurinta.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se poate sa le fiti de mare ajutor unor prieteni care traverseaza un moment dificil si o sa detensionati atmosfera. O agenda incarcata cu vizite, plimbari, poate o s-aveti o intrevedere si cu un partener de afaceri,sa fixati date contractuale,sa va puneti de acord intru totul.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate luati parte la o competitie sau copiii vostri or sa fie intr-un concurs, la meci, spectacol si o sa tineti pumnii strinsi. O sa va puteti deplasa spre o zona de agrement daca n-ati fact-o de ieri si o sa va-ncarcati bine de tot bateriile pentru o saptamina,sa va tina.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate s-apara cineva in viata voastra amoroasa si sa traiti momentele de mare intensitate,si chiar aveti multa dragoste de oferit. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani ca sa le faceti cinste unor prieteni,care,poate,or fi la-nceput de drum si se logodesc sau fac nunta.