Horoscop Azi 21 Octombrie 2017 Oct21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Octombrie 2017

Horoscop 21 octombrie 2017. Zodia care va începe o nouă relație sentimentală.Putem afla o serie de lucruri dacă ne-ntâlnim cu prietenii, cu familia şi să-nţelegem tâlcul ascuns al unor situaţii care ne-au dat de furcă, ne-au produs amărăciune şi o să ne descătuşăm odată pentru totdeauna.Vibraţia zilei este 3 şi o vorba spusă la momentul potrivit poate face minuni.


BERBEC – Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală vă caută în speranţa c-aţi ai putea încerca s-o luaţi de unde rămăseserăţi. O să-ntâlniți lume nouă, care vă atrage în diverse feluri spre activităţi interesante, spre colaborări care să vă aducă bani, relaţii şi o să ieşiţi mai des la socializare.
TAUR – Poate pregătiţi ceva delicios, că de obicei, şi-i chemaţi pe prieteni pe la voi să schimbaţi o părere, să povestiţi de-ale voastre. Se poate să va duceţi la o ceremonie şi să vă simţiţi mai bine, mai respectaţi, decât aţi fost până acum şi să vă detaşaţi de toate problemele care v-au apăsat în ultima vreme.


GEMENI – O nouă dragoste la orizont, poate va fi cel mai bun lucru care vis e putea întâmplă şi să vă meargă bine pe toate planurile.E o sărbătoare în familie, poate ieşiţi cu toţii la un restaurant, ori vă duceţi să trageţi un chef la munte, să mai schimbaţi peisajul, să rupeţi monotonia.
RAC – Sfera amoroasă e receptivă la nou, şi dac-apare cineva o să fiţi pe recepţie să vedeţi în ce măsură vă puteţi înţelege cu acea persoană. Se pare c-o să vă lăsaţi uşor convinşi s-o porniţi spre altă zona geografică şi să admiraţi un peisaj, să vizitaţi nişte monumente istorice, să vă deconectaţi.


LEU – Poate vin nişte prieteni din străinătate sau de prin ţară, dorm la voi o zi, două şi o să vă petreceţi frumos timpul împreună, se pare. E posibil să vă ocupaţi mai mult de casă în prima parte a zilei şi să daţi zor să vă terminaţi repede treburile gospodăreşti că să va duceţi la un spectacol, să ieşiţi la o cafea cu prietenii.
FECIOARĂ – Sunteţi pe picior de plecare şi-o să daţi o fugă pe la rude şi prieteni dacă nu e o petrecere de la care nu puteţi lipsi sub nicio formă. O reuniune de grup, poate fi un amestec de prieteni, colegi, rude, o fi un concurs, spectacol, o masă festivă, c-aţi câştigat o întrecere, sau îl sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri.


BALANŢĂ – E o sărbătoare, o zi de naştere, de botez, de căsătorie religioasă şi o să chefuiţi, o să fie o atmosferă de nota zece. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi, de veştile bune pe care o să le aflaţi, şi poate să vă deplasaţi, s-ajungeţi şi pe la prieteni, şi-ntr-o staţiune de agrement.
SCORPION – E cineva în anturajul vostru care vrea să vă atragă atenţia, să-i remarcaţi calităţile ca să vă doriţi să fiţi în relaţie cu această peroană. Se-anunţă cineva în vizită, dar dacă aveţi deja un program o puteţi lua şi pe această persoană cu voi în plimbare, în vizite, la prieteni, sau în excursie prin ţară, pe undeva.


SĂGETĂTOR – Poate vă găsiţi o activitate de timp liber în care să vă puteţi exprima, să serviţi şi o cauză, să le veniţi în ajutor unor oameni. Se-adună rapid grupul de prieteni şi poate o porniţi spre un loc în care să faceţi mişcare, să vă distrați, să descărcaţi acumulările negative, să fiţi fresh.
CAPRICORN – E posibil să ajungeţi într-un spaţiu de agrement să le faceţi o bucurie celor mici, poate mai vin şi alţi părinţi cu copiii. Sunteţi dispuşi să-ncercați lucruri noi care vă suscită interesul şi va pot da imboldul să lucraţi cu mai multă implicare şi o să fie un progres vizibil, în carieră.


VĂRSĂTOR – Îi puteţi scoate la o cafea pe cei care vin cu o popunre de afacere, să discutaţi mai lejer, fără protocol şi poate obţineţi mai multe. E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi să va faceţi intrarea într-o altă lume, un mediu diferit, dar în care va regăsiţi, să fie pe gustul vostru.
PEŞTI – Poate recuperaţi nişte bani sau cadeţi la pace cu un fost partener de viaţă şi vă primiţi înapoi bunurile pe care vi le reţinuse c-oţi fi plecat de-acasă. Se va găsi un prilej anume că s-o luaţi din loc, să va duceţi la nişte prieteni sau rude care fac o trataţie în cinstea voastră, poate vă-ntâmpină cu bunătăţi de sezon – must, ţuică, pastramă etc.