Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Martie 2016

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Balantele pot primi o marire de salariu, Leii risca o amenda
Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa apelam la multe dintre resursele interioare ca sa obtinem ce ne-am propus, ca lucrurile n-or sa ne iasa usor, decat daca ne punem serios, mintea la contributie.
Vibratia zilei este 3 si comunicarea trebuie dusa la alt nivel ca sa ne intelegem cat se poate de bine cu cei din jurul nostru.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate gasiti un sponsor strain sa va finanteze si o sa va asigurati un venit constant, doar asa o sa mearga totul – struna. Proiecte noi la orizont si o sa va puneti toata priceperea la bataie sa faceti lucruri de cea mai buna calitate, sa continue afacerea respectiva.
Horoscop 2016 TAUR – O sa cheltuiti niste bani ca sa va puteti ingriji de sanatate si de ce-si doresc ai vostri – de mancare, de-mbracat sau tot pentru sanatate. Va faceti planuri cu bataie lunga, sa luati un credit bancar pentru casa, masina sau sa plecati de sarbatori pe undeva, daca nu cumva e vorba despre concediu.

Horoscop 2016 GEMENI – V-ati putea gasi ceva de lucru in colaborare si sa va suplimentati veniturile, sa va puteti descurca mai usor cu cheltuielile lunare. Poate intrati la o discutie – in biroul sefilor, sa cereti niste lucruri, sa vi se dea ceva de care – aveti nevoie sau sa vi se mai ia din obligatii si sa mai respirati un pic.
Horoscop 2016 RAC – Poate – aflati – din mers despre o plecare cu familia de sarbatori la rude, in strainatate si ar fi mai ieftin transportul, cazarea. Demersuri in vederea unei legalizari – si o sa aveti de facut drumuri, c-or sa va tot lipseasca niste acte pe care sa le atasati la dosar sa definitivati situatia.

Horoscop 2016 LEU – Poate va faceti analizele medicale-de rutina, cele anuale, ca sa vedeti cum stati si daca trebuie sa interveniti cu vreun tratament. Or sa va intre bani dar se pare ca vor zbura, c-apar diverse neprevazute si nu puteti amana niste plati c-o sa luati amenzi.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa luati niste bani si sa-i puneti deoparte s-aveti pentru cadourile de Paste si sa plecati pe undeva, eventual. Poate incepeti o curatenie generala, aruncati lucrurile de care aveti nevoie, sau le dati unor oameni care le-ar gasi o indeletnicire si faceti totul – luna.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate-o s-aveti o discutie intre patru ochi cu sefii, ca sa le cereti sprijinul sau doar o marire de salariu. O sa tineti cont de cerintele alor vostri, sa mai luati cate ceva prin casa, poate e nevoie sa va ocupati si de gradina sau sa le fiti de ajutor parintilor care locuiesc separat.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa scoateti din banii de la saltea ca sa aduceti niste imbunatatiri in locuinta sau poate incepeti constructia unei case. Se poate sa va ofere cineva de lucru – in particular si sa fie convenabil – ca timp si ca pret, si ca atare sa mai faceti rost de aproape inca un salariu.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O veste buna despre nasterea unui copilas ori poate vi se propune sa botezati copilul unei rude sau al unui prieten. In orice moment poate sa apara cineva care sa va faca viata mai frumoasa si sa dispara din gand, din suflet, amintirile dureroase.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O chestiune de familie se cere dezbatuta, ca sa stiti ce-aveti de facut in continuare, sa duceti totul la bun sfarsit. Urmeaza o perioada favorabila studiului – de placere – poate o sa va descoperiti un hobby care sa v-ajute sa descarcati tensiunile acumulate.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate va asociati cu niste oameni care sa vina cu o idee numai buna de pus in practica, sa scoateti bani frumosi de pe urma ei. Se poate sa intrati la cheltuiala c-ati tot amanat niste plati si n-o sa mai aveti incotro – dar se mai vad ceva bani care-or sa va intre zilele astea.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va cereti drepturile si argumentele cu care va prezentati in fata unei comisii or sa fie concludente, o sa aveti castig de cauza. Va puteti apuca de proiecte noi si sa fie de bun augur inceputul, sa aveti continuitate, si-o sa va asigurati venituri consistente si la anul.