Horoscop Azi 21 Decembrie 2018 Dec21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Decembrie 2018

Horoscop 21 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani.Reușite azi. Primim semnături, răspunsuri, ne parvin obiectele comandate, ni se repară lucrurile care ni s-au mai stricat şi o să mergem înainte cu pregătirile pe toate fronturile.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne bucurăm de sinceritatea cu care ni se vorbeşte.
Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC: O să vi se semneze un act care va da o altă deschidere, o să vă bucuraţi de nişte libertăţi care să vă dea prilejul să vă exprimaţi părerile.Vă faceţi cunoscute nişte aptitudini care-or să-i determine pe nişte angajatori să vă aibă în vedere pentru următorul proiect din ianuarie.
TAUR: Poate vă daţi acordul pentru o colaborare de luna viitoare şi fixaţi de pe-acum termenii de plată, de execuţie.Semnaţi un stat de plată, scoateţi bani din bancă, poate faceţi un transfer ca să achiziţionaţi diverse lucruri, achitaţi sejurul la un hotel, o cabană, să nu rămâneţi pe dinafară.


GEMENI: O invitaţie să vă duceţi la nişte prieteni, rude, fie de Crăciun, fie de Anul Nou, şi o să faceţi tot posibilul să ajungeţi acolo.Noutăţi care să vă dea un imbold să munciţi mai mult, să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă ridice la alt nivel profesional.
RAC: E un declic sufletesc, poate pentru că abia acum aţi înţeles de ce s-au petrecut nişte lucruri şi vedeţi relaţia de cuplu cu alţi ochi.O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri şi în restul timpului o să vă ocupaţi de ai voştri şi, în ultimul rând şi de voi, să mai aveţi şi voi o clipă de respiro.


LEU: Un grup insistă să vă implicaţi în activităţile pe care le desfăşoară în perioada asta a sărbătorilor de iarnă.Se-anunţă multă treabă, dar pe care-o s-o faceţi cu plăcere şi la serviciu şi acasă, plus ceva alergătură după aprovizionare şi o să vă liniştiţi abia târziu, în noapte.
FECIOARĂ: Anturajul feminin o să va-ntindă o mână de ajutor ori de câte ori o s-aveţi nevoie – chiar să-ndrăzniți.O s-o scoateţi la capăt cu toate obligaţiile de serviciu şi o să vă puteţi ocupa şi de casă, de pregătiri, în mare, pentru că pe cele în amănunt le faceţi atunci, înainte.


BALANŢĂ: Poate va trebui – neapărat – să duceţi maşina în service, măcar pentru o verificare, pentru siguranţă, dacă nu pentru că are ceva.Faceţi încă un efort financiar să va-nnoiți casa de Crăciun, să se bucure toţi ai voştri şi musafirii care vin la voi şi o să vă mai îngrijiţi şi de voi, printre picături.
SCORPION: Or să vă parvină şi actele gata semnate din biroul şefilor şi o să plecaţi în vacanţă pe care le-aţi cerut-o, cu banii viraţi în cont.Vă intră bani în cont, poate mai scoateţi şi din contul de economii să nu vă lipsească nimic şi să luaţi şi ultimele cadouri pentru cei dragi, să n-alergaţi prin aglomeraţie.


SĂGETĂTOR: Cineva care suspină după voi va da un semn de viaţă şi poate va invită de Crăciun, de Anul Nou, undeva să fiţi doar voi doi – ce-i răspundeţi?Un angajator vrea să se asigure c-o să-i acceptaţi provocarea şi o să lucraţi împreună, aşa cum i-aţi promis, anul viitor – luaţi legătura şi vedeţi cum vă-nțelegeți.
CAPRICORN: Se oferă cineva să v-ajute, să vă susţină fie în afaceri, fie în viaţa personală, c-or fi nişte urgenţe de rezolvat.Poate vi se dă ceva nou de făcut la serviciu de care să v-apucaţi după ianuarie şi o să luaţi şi nişte rămăşiţe de bani pe lângă prima de Crăciun.


VĂRSĂTOR: O să vă ocupaţi de treburile casei, de aprovizionare, dar să nu uitaţi să vă acordaţi şi vouă măcar o oră de relaş.Noutăţi în sfera amoroasă. Aflaţi cu cine o să petreceţi noaptea dintre ani şi unde, că s-ar putea să primiţi o invitaţie la munte sau într-o ţară exotică.
PEŞTI: Se poate să primiţi cadou ceva pentru casă, iar în cel mai rău caz să vă le cumpăraţi singuri acele obiecte.Or să vină nişte recompense la care chiar nu v-aşteptaţi şi o să vă simţiţi răsplătiţi pentru toate eforturile pe care le-aţi depus şi veţi găsi în voi resurse pentru mai departe.