Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Decembrie 2015

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015. Pestii primesc o invitatie la cina in doi, iar Taurii au sanse sa primeasca bani. Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. Vibratia zilei este 3 si comunicarea e foarte importanta nu numai acum ci in continuu.
Sunt ceva incurcaturi pe cer, dar or sa ne puna ambitia la-ncercare si sa vedeti ce frumos o sa aducem noi totul din condei, sa fie viata mai simpla, sa ne economisim energia.

Horoscop 2015 BERBEC – O confirmare din partea cuiva care fusese nehotarat in privinta destinatiei comune – de vacanta, de revelion si s-a hotarat – vine! Poate v-ati implicat in pregatirea unei serbari si cum toate responsabilitatile par sa fi picat pe umerii vostri o sa va depasiti pe voi insiva, ca sa iasa totul ca la carte.

Horoscop 2015 TAUR – E posibil sa intre niste bani in cont si sa luati si acele lucruri pe care le taiaserati de pe lista. Oti fi promis unei persoane mai in varsta din familie o vizita si vreti sa va tineti de cuvant ca poate sanatatea persoanei e fragila si-i intindeti o mana de ajutor.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa va invite cineva la masa, la ceai, la o cafea, la plimbare – poate are ceva important sa va spuna. Va-ntoarceti buzunarele pe dos ca sa le luati alor vostri ce stiti ca si-ar dori si le pastrati pana de craciun – daca sunt cadouri, ca sa fie surpriza.
Horoscop 2015 RAC – O sa va-ngrijiti de ai vostri, sa aiba tot ce le trebuie, ii ajutati la treaba faceti cumparaturi cu ei sau pentru ei. O sa fie nevoie de voi pe undeva sa impartiti daruri – in avans, sau doar sa le pregatiti pentru ajun, si o sa fie o zi cu multa treaba.
Horoscop 2015 LEU – E cineva care va da tarcoale, isi face curaj sa va abordeze si sa va inspire incredere ca sa se vada ca e serios, omul! O sa va caute mai multa lume si-n functie de timpul liber disponibil o sa treceti pe la cine va e mai aproape sau lipit de suflet.
Horoscop 2015 FECIOARA – Se pare c-o luati ceva ieftin, la reduceti si o sa economisiti o suma de bani pe care-o veti cheltui in preajma revelionului. Se pare c-o sa va ocupati de treburile gospodaresti ca sa fie totul – luna si apoi faceti si diverse alte lucruri care sa-i ajute pe parinti, bunici.

Horoscop 2015 BALANTA – Se poate sa cheltuiti, ca de fiecare data mai mult decat v-ati propus, dar dorinta de a-i vedea pe ceilalti fericiti e mai puternica decat orice calcul. Intalnire cu o persoana speciala, de care va leaga niste amintiri frumoase si o sa puteti realiza daca o sa fiti impreuna sau sunt lucruri care va tin departe unul de celalalt.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa dati curs – se pare – unei invitatii la cineva care face o tratatie cu un prilej anume – fie ea si pomana porcului. Poate veti alege o destinatie ieftina, pentru buzunarul vostru si care o sa fie chiar placuta si va fi tocmai bine pentru a consolida o relatie.

Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa dati zor sa faceti cumparaturi, sa puneti casa la punct, sa terminati curatenia si amenajarile interioare, ca sa va ramana de ornat bradul. Un semn de atentie din partea cuiva care va apreciaza si vrea sa si aflati acest lucru, sa va bucurati, sa va creasca moralul, s-aveti o stare de spirit superioara.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa cheltuiti un pic mai mult decat v-ati propus, dar au aparut – neprevazute si o sa vreti sa le asigurati alor vostri tot ce si-au dorit. Poate va consultati cu fiinta iubita in privinta preparatelor de sarbatori, a invitatilor, sa fiti intru totul de acord.
Horoscop 2015 VARSATOR – Se poate sa fiti invitati la o ruda care implineste o varsta sau ani de casatorie, si-o sa fie o atmosfera festiva. Luati legatura cu toti cei care vor fi alaturi de voi de craciun sa vedeti fiecare ce prepara ca sa fie un meniu diversificat, pe gustul tuturor
Horoscop 2015 PESTI – Invitatie la masa, poate fi o cina in doi, si nu neaparat la restaurant, poate e un tete a tete, acasa. Invitatie speciala la un eveniment monden, si o sa fie o gura de oxigen pentru voi, si veniti de acolo cu idei de proiecte pentru anul viitor.