Horoscop Azi 21 August 2017 Aug21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 August 2017

Horoscop 21 august 2017. Balantele au parte de o marire de salariu, Berbecii primesc un telefon cu o veste surpriza. Intram in zodia fecioarei si o sa devenim si mai interesati de casa, de familie, de sanatate, sa ne gospodarim cum se cuvine din toate punctele de vedere.Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa fim mai economi, mai cumpatati.


Horoscop 2017 BERBEC – O sa primiti acel telefon care va tine cu sufletul la gura si o sa aflati c-ati castigat un concurs, ati primit un job, o bursa. Incep sa se vada eforturile depuse la job, rezultatele vorbesc de la sine, o sa luati bani si veti beneficia si de unele facilitati, bonuri valorice.
Horoscop 2017 TAUR – Poate-i invitati pe niste prieteni la o cafea ca sa bifati un eveniment fericit din viata voastra, o zi de nastere, un majorat. O sa chemati niste meseriasi care sa va repare cate ceva pe-acasa si poate mai schimbati niste piese care s-au defectat, or fi demodate, ca sa luminati casa.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa va dati peste cap sa le asigurati copiilor un rest de vacanta fericit si sa le mai luati ce au nevoie ca sa se distreze. Veti semna niste acte la capatul unor negocieri, c-ati reusit sa-i convingeti pe angajatori ca sunteti mai buni dacat ceilalti care bat la usa lor.
Horoscop 2017 RAC – Ati putea cumpara ceva in rate si sa aveti si bani de buzunar, c-aveti de luat cate ceva pentru casa. La voi se vine cu oferte de lucru si o sa desprindeti una macar, care sa vi se potriveasca, si sa ramana sa va faceti curaj s-o porniti pe acel drum.


Horoscop 2017 LEU – O sa-i acordati mai multa atentie unei persoane care a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa va cucereasca – poate veti fi impreuna. Pot avea loc niste schimbari la seriviciu si dac-o sa fiti pe faza o sa prindeti un post mai bun, cu un salariu mai atragator decat cel de-acum, incercati.
Horoscop 2017 FECIOARA – Luati si dati bani, e un du-te vino, la capitolul financiar, dar daca o sa fiti cat cat cumpatati o sa va descurcati. O noua provocare – extraprofesionala, poate vi se propune o colaborare pe o tema cat se poate de placuta, si cu promisiuni de bani pe termen lung.


Horoscop 2017 BALANTA – Puteti obtine un act care sa va deschida niste usi, sa obtineti un job, un salariu mai mare, niste facilitati. Intalnire semnificativa – apare cineva care isi exprima cat se poate de clar sentimentele fatza de voi si se poate sa fie chiar pe masura asteptarilor voastre.
Horoscop 2017 SCORPION – O reusita in plan profesional, o recompensa baneasca, poate fi o suma nu foarte mare, dar nimerita la tanc. La voi se rezolva o problema financiara, vi se dau acei bani de care-aveti nevoie, fie de la banca sub forma de credit, fie de la cei care va sunt datori.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Completati diverse cereri, formulare, ca sa primiti bani, o sponsorizare, poate accesati fonuri europene. O veste buna legata de un drum pe care urmeaza sa-l faceti si o sa strangeti babni sau ii scoateti din cont dac-aveti acolo, un depozit pentru astfel de ocazii.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Poate in semn de pretuire o sa primiti un cadou, o invitatie la film, la un spectacol de teatru, de opera sau la un concert in aer liber. Se poate sa fi venit scadenta si sa trebuiasca sa achitati niste sume restante, sa nu mai fiti datori nimanui – ca s-o puteti lua de la zero, cu proiecte noi.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate aveti chef de iesit la o terasa cu prietenii si o sa va prinda bine sa mai povestiti si alte lucruri decat cele de serviciu. Pe voi or sa va caute niste prieteni ca sa reluati o activitate de timp liber, pentru conditia fizica la care tineti, si ca sa-i antrenati si pe copii sa faca miscare.
Horoscop 2017 PESTI – Poate-acum e momentul sa luati acele lucruri utile pentru casa, c-or fi reduceri, sau doar acum sunteti in bani. Intrevedere in scop de afaceri, va exprimati punctul de vedere, va targuiti pentru fiecare paragraf al unui contract, ca vreti sa va fie apreciata munca.