Horoscop Azi 21 Aprilie 2016 Apr21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 21 Aprilie 2016

Horoscop 21 aprilie 2016. Astazi, Racii se pregatesc de un eveniment important, iar Fecioarele pot fi promovate la job.O sa ne putem pune in aplicare niste planuri si sa ne tinem serios de ele, sa castigam bani, prestigiu sau inima cuiva, sa profitam de toate atuurile pe care le-avem in maneca.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa luati mai multi bani de la serviciu, doar unii poate, sunt cadoul de Paste sau poate vi se mareste salariul. Se poate sa-ncepeti o noua aventura – profesionala si sa nu va lasati pana nu doborati toate recordurile, c-aveti un adevarat rezervor de energie si trebuie folosit.
Horoscop 2016 TAUR – O problema de suflet, de constiinta, va tine in tensiune si poate-ar fi bine sa vorbiti cu cineva, sa cereti un sfat, sa va limpeziti sufletul. Va puteti bucura de unele facilitati la job si sa renuntati la ideea de a va muta la alt serviciu sau sa-ncepeti sa lucrati ceva pe cont propriu..

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa apara cineva care sa va fascineze si cu care-ati vrea sa fiti impreuna, pentru ca aveti multe in comun. O sa va cointereseze niste parteneri de afaceri sa lucrati in timpul liber si-o sa castigati aproape un salariu in plus, daca nu chiar mai mult.
Horoscop 2016 RAC – Va pregatiti de un eveniment in familie, care poate avea loc dupa 1 mai si o s-aveti o groaza de lucruri de facut. Va pot intra niste bani si sa va descurcati frumos in perioada asta, sa aveti ce pune pe masa si sa luati acele cadouri de care stiti ca au nevoie ai vostri.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa primiti OK-ul pentru o angajare si sa fie acel lucru pe care l-ati cerut mai demult si abia acum s-au intrunit toti factorii. Voua va pot ateriza bani in plus daca demarati o afacere si va tineti tari pe pozitie, sa bateti concurenta, sa se vada ca sunteti cei mai buni.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o s-aveti spor la treaba de-aici incolo, o sa fiti in forma. O sa luptati pentru drepturile voastre la job si puteti primi, pe langa bani, o postura mai sus, in schema, sa fie o promovare..

Horoscop 2016 BALANTA – Va scoate cineva la o plimbare, la film, stati la o sueta, o sa iesiti la socializare, sa va destindeti. Noutati in plan afectiv, va cauta cineva care e cu ochii pe voi de mai multa vreme si spera sa formati un cuplu – sanse chiar aveti, or sa se vada.
Horoscop 2016 SCORPION – O cunostinta de prin tari straine v-asteapta sa-i faceti o vizita cat de curand, poate va duceti de sarbatori. Puteti face apel la resursele interioare ca sa scoateti un lucru de calitate, la serviciu, sa va depasiti limitele, sa faceti niste progrese incredibile.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate inca mai aveti de strans niste bani ca sa va luati masina, ori casa, o colaborare v-ar prii. Sunt ceva lucruri de care-ar trebui sa va ocupati, ca sa le puneti funda, ca le-ati incheiat, la serviciu, la scoala ca sa incepeti ceva nou.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se-anunta bani, or fi niste ramasite pe care le puteti lua pana in pragul sarbatorilor, zilele-astea. O problema din trecut revine si, in cazul vostru, o fi vreo tentativa de impacare din partea unei persoane cu care ati avut o relatie si filon afectiv mai exista.

Horoscop 2016 VARSATOR – Vi se acorda un credit, un salariu in avans ori alte inlesniri si-o sa va descurcati frumos, atat de sarbatori, cat si dupa. Munca in colectivitate o sa v-aduca succes in perioada asta si poate puneti la cale o noua strategie care sa va asigure castiguri, vizibilitate.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa iesiti mai des pe la mondenitati, sa refaceti relatiile cu colegii de breasla, sa fiti la curent cu ce e nou. Vi se poate aproba o cerere, puteti finaliza o situatie si sa va angajati undeva, poate chiar si in strainatate, sau o sa va duceti la un masterat in afara.
Horoscop Azi 21 Aprilie 2016