Horoscop Azi 20 Septembrie 2018 Sep20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Septembrie 2018

Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație.Horoscop 20 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar tot felul de lucruri din senin şi e bine să fim pe fază, să stingem din fașă un conflict, să combatem o părere greşită a cuiva şi să ne luptăm pentru idealurile noastre.Vibraţia zilei este 2 şi o să funcţionăm bine în pereche.


BERBEC – O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să aveţi un randament mult mai bun la slujbă, la şcoală. Poate scoateţi din banii de la rezerve să daţi o petrecere în week-end şi-ncepeti pregătirile, sau plecaţi la munte, la mare, să vă vedeţi cu prietenii, cu rudele.
TAUR – O reuşită de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, poate vi se plătesc nişte activităţi de mai demult, se-ntâmplă ceva care să vă ia prin surprindere. E posibil să mai schimbaţi câte ceva pe-acasă, vă luaţi lucruri noi, poate pentru copii, şi în rate – chiar – să rămâneţi şi cu bani lichizi.


GEMENI – Poate ajungeţi într-un parc de aventura ca să se distreze copiii şi voi pe lângă ei şi să vă bucuraţi de libertate, să faceţi mişcare. Vă pregătiţi de plecare, v-aşteaptă cineva de la o destinaţie de vacanţă şi o să daţi sfoară-n ţară să mai vină şi alţi prieteni să vă distraţi împreună.
RAC – Ar fi cazul să daţi şi pe la doctor, să vă asiguraţi că organismul funcţionează cum trebuie în stare bună şi, dacă nu, vedeţi ce e de făcut. Se poate să lansaţi o cerere de credit bancar şi să vi se şi ia aprobe, să vă puteţi rezolva problemele care ţin de locuinţă şi de deplasare, să vă luaţi poate, altă maşină.


LEU – E posibil să vă iasa-n cale cineva care se simte atras de voi şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru, să fie sincron. Au rămas nişte adevăruri nerostite în relaţia cu fiinţa iubită şi e momentul să daţi cărţile pe față, să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu.
FECIOARĂ – Poate faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vă mobilizaţi financiar şi energetic să faceţi treabă cât e încă frumos afară. O să vă bucuraţi de suportul anturajului, atât la serviciu, cât şi în afacerile particulare, chiar şi acasă cei din jur, prieteni, vecini vă-ntind o mână de ajutor.


BALANŢA – O să vă sporiţi veniturile, cumva, intraţi într-o colaborare şi poate o permanentizaţi ca să aveţi o sursă constantă de venituri. Poate vă vin idei despre cum vă puteţi petrece frumos timpul liber, să cultivaţi un hobby, să vă puneţi în valoare toate calităţile.
SCORPION – Poate va bate gândul să vă schimbaţi locuinţa şi să începeţi o viaţă nouă, tot e anul vostru special şi vă oferiţi acest cadou. O să daţi deoparte, pentru o vreme, treburile complicate, pe care o să vi le facă altcineva şi o să aveţi grijă de voi, de felul în care arătaţi şi de cum vă simţiţi.


SĂGETĂTOR – E posibil să vă-nscrieți la nişte cursuri, ca să urmaţi o specializare, să mai căpătaţi nişte bani, în plus, pe lângă salariu. Poate faceţi un efort financiar să vă puneţi maşina la punct, poate vă luaţi altă nouă, la o adică să plecaţi pe undeva în week-end, să vă distraţi.
CAPRICORN – Se poate să le spuneţi verde-n faţă unor oameni că nu mai lucraţi pentru ei şi fie vă orientaţi spre alt angajator, fie mai aşteptaţi. Vă pregătiţi de o nouă provocare, poate semnaţi un contract care să vă aducă bani frumoşi, să v-ajute să strângeţi un capital să vă luaţi o casă, o maşină.


VĂRSĂTOR – Prezenţa cuiva o să vă suscite interesul şi o să vă gândiţi dacă nu v-ar sta bine împreună, într-o relaţie. Se observa un câştig, poate vindeţi ceva scump, valorificaţi nişte produse şi o să faceţi ceva serios cu banii, poate vă pregătiţi de o nuntă, un botez.
PEŞTI – E cineva din străinătate, sau chiar de prin ţara care vrea să vă duceţi acolo şi dacă mai aveţi o zi, două, daţi o fugă. Oferte de lucru, stabil şi temporar şi poate o să vă tenteze ceva, în colaborare să faceţi rost de bani în perioada asta, după care mai vedeţi.