Horoscop Azi 20 Octombrie 2018 Oct20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Octombrie 2018

Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani.O să refacem cercul de prieteni, o să strângem relaţiile cu ceilalţi din familia lărgită şi o să păstrăm armonia de jur împrejurul nostru ca să ne creăm şi nouă protecţie benefică.Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.


BERBEC – O să cheltuiţi ceva bani ca să vă duceţi la o nuntă, la un botez, să vă puteţi distra, poate vă costă şi drumul pân-acolo, c-o fi în ţară, în străinătate.
TAUR – O să vă puteţi da seama că nu puteţi trăi fără fiinţa iubită şi poate are loc o cerere în căsătorie sau o împăcare, după o perioadă de separare.


GEMENI – O petrecere în familie, sărbătoriţi ceva, or să vină şi prietenii, şi o să vă interesaţi şi de sănătatea rudelor, să le-ndindeti o mână de ajutor dacă e cazul.
RAC – E momentul adevărului în sfera sentimentală, şi o să vedeţi cu ce sentimente vine spre voi omul pe care-l iubiţi şi dacă puteţi face o casă împreună.


LEU – O problemă mai veche erodează relaţia de cuplu şi dacă o să fiţi neatenţi, începe să scârţâie şi o să reacţioneze la tot ce spuneţi şi ce faceţi, partenerul.
FECIOARĂ – Poate o să bateţi cale lungă până la rudele apropiate care locuiesc prin ţară sau prin lume, să chefuiţi că aniversează o vârstă, că se căsătoreşte cineva.


BALANŢ[Ă – Sunt evenimente de familie care v-ajută să strângeţi rândurile, să fiţi şi mai uniţi şi să reglaţi şi relaţia cu partenerul de cuplu, să fie şi mai armonioasă.
SCORPION – Poate vă luaţi cazare pentru două zile într-o staţiune turistică, să vă duceţi la aer proaspăt în natură să vă-ntâlniţi cu rude şi cu prieteni, să vă destindeţi.


SĂGETĂTOR – O drumeţie, un city break, v-ar prinde bine şi o să petreceţi mai mult timp cu copiii, cu familia, poate vă duceţi în vizită la veri, la nepoţi.
CAPRICORN – Se pare c-o să revedeţi nişte oameni cu care-aţi colaborat, poate în afara serviciului şi puneţi la cale un re-make, vă regrupaţi să faceţi rost de bani.


VĂRSĂTOR – Se iveşte prilejul să reparaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să păstraţi, de aici încolo armonie în cuplu, c-aveţi nevoie de echilibru sufletesc.
PEŞTI – Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună, dar trebuie să ieşiţi şi în doi şi cu prietenii ca să se vadă dacă aveţi compatibilitate sau nu.