Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Martie 2016

Horoscop zilnic, 20 martie 2016. Racii au parte de o revedere emotionanta, Taurii primesc o invitatie in oras. O zi frumoasa. O sa ne putem destinde – sufleteste – sa plecam intr-o excursie, sa vizionam un film, un spectacol, o expozitie, sa ascultam o muzica buna, cava care o sa ne imbogateasca spiritual.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa vi se multumeasca in mod public pentru o munca sustinuta si de durata, probabil, incep sa vina recompensele. Pareti nerabtatori sa dati ochii cu cineva in care v-ati pus mari sperante sa formati un cuplu sau poate o fi omul, cu care veti face afacerea vietii voastre.
Horoscop 2016 TAUR – O invitatie la un film, o plimbare, un spectacol, la o cina – in doi – si o sa uitati de toate greutatile. Poate le luati un cadou sau le virati niste bani in cont unor proaspat casatoriti si se poate sa va vina si voua ideea sa legalizati relatia, daca n-ati facut-o deja.

Horoscop 2016 GEMENI – Incep sa se lamureasca lucrurile in sfera sentimentala, vi se iau grijile de pe umeri si o sa fiti fericiti. Va dati intalnire cu cineva care-si doreste sa fiti impreuna, cu toate ca ati mai incercat – poate, dar n-a mers asa cum ar fi trebuit, acum insa ar mai fi o sansa.
Horoscop 2016 RAC – O revedere emotionanta si poate inceputul sau continuarea unei foarte frumoase povesti de dragoste. O sa rulati niste bani ca sa luati ce va trebuie pentru casa, pentru familie sa v-ajunga si de distractie, de mers la munte sau la mare, asa, in plimbare.

Horoscop 2016 LEU – O sa primiti un cadou care sa v-atinga la coarda sensibila si o serie de lucruri se vor schimba – in bine – in sufletul vostru. O sa treceti pe la diversi prieteni care au de sarbatorit cate ceva si o sa va-ncarcati frumos, sufleteste, o sa-ncepeti saptamana cu bateriile full.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa acceptati cu draga inima invitatia unor prieteni la un picnic, va fi un foarte bun prilej de socializare. Invitatie de onoare la o nunta, la un botez, o festivitate de premiere si-o sa traiti clipe emotionante, poate pentru ca e cineva din familie in rorul principal.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa luati parte la o competitie si sa va numarati printre favoriti, sa luati premiu, sa contati pe mai departe. Ati putea da o fuga prin imprejurimi sa profitati de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu si sa va mentineti un tonus ridicat.
Horoscop 2016 SCORPION – Va cauta cineva aflat departe si in cel mai bun caz o sa va si intalniti, iar in cel mai putin bun o sa vorbiti doar. Poate aveti locsorul vostru in care va retrageti macar pentru cateva ore si o sa admirati un peisaj minunat, va recreati, s-o puteti lua maine de la inceput.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Intalnire cu cineva care tot insita sa va vedeti si care are ganduri mari cu voi, si e persoana serioasa, prezinta garantii. O sa cheltuiti niste bani ca sa iesiti cu familia, cu prietenii pe undeva la distractie sau sa luati o priza de aer curat de la munte sau de la ….mare.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Prezenta cuiva o sa va entuziasmeze si veti descoperi niste preferinte de timp liber – comune – si o sa iesiti mai des in week-end. O masa festiva cu rude si prieteni , poate are loc un eveniment special, o ceremonie, si o sa fiti incantati de revederea acestor oameni dragi.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va-ntalniti cu colegii de breasla ca sa puneti umarul la o activitate extraprofesionala la restaurant, luati bilete de teatru, la concert, la film, gasiti voi ceva. Aveti chef si de oaspeti, dar si de iesit la o plimbare, sa luati pulsul orasului, dati o raita si pe la magazine, daca asta va deconecteaza.
Horoscop 2016 PESTI – Poate vreti sa-i faceti o surpriza fiintei iubite si rezervati o masa la restaurant, luati bilete la teatru, la un concert, la film, gasiti voi ceva. Poate plecati intr-o excursie de-o zi, cu prietenii si o sa revedeti oameni care v-au lipsit ca…aerul si va fi revigorant – dupa o saptamana de munca.


Horoscop Azi 20 Martie 2016