Horoscop Azi 20 Iunie 2017 Jun20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Iunie 2017

Horoscop 20 iunie 2017. Balantele primesc musafiri iar Sagetatorii vor avea parte de o intalnire extrem de importanta.Reusite azi. O s-avem o disponibilitate sufleteasca pentru tot felul de lucruri care ne fac si noua, dar si celorlalti placere, sa ne bucuram de maruntisuri si in prezent – sa n-asteptam sa vina viitorul – sa ne bucuram acum, aici.Vibratia zilei este 2 si o sa preferam sa fim alaturi de cineva drag.


Horoscop 2017 BERBEC – O intalnire de suflet diseara si o sa va consultati in privinta vacantei – sa vedeti incotro s-o porniti.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care sa va-ndragostiti – lulea, si sa va hraniti, frumos, sufleteste, din aceasta poveste de dragoste.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa va bucurati de un plus de notorietate pentru care va trebui sa va luptati ca s-o pastrati pentru c-aveti concurenta
Horoscop 2017 RAC – Va pregatiti de plecare, poate fi chiar cu treaba, important e ca aveti energie sa faceti tot ce v-ati propus, de sanatate, insa, s-aveti grija.


Horoscop 2017 LEU – Poate va invita cineva la un spectacol, sau sa luati masa la un restaurant, ca sa vi se transmita ceva important.
Horoscop 2017 FECIOARA – E o reusita in familia voastra, poate copiii au incheiat cu bine scoala, ori se casatoreste cineva, are cununia civila, pare ceva festiv.


Horoscop 2017 BALANTA – Se-anunta niste musafiri de la drum si va faceti program in functie de timpul lor liber, ca poate-or sa vina cu treaba
Horoscop 2017 SCORPION – Poate dati o raita pe la magazine sa va reinnoiti garderoba, sa va schimbati look-ul ca poate vreti sa cuceriti pe cineva.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Intalnire intre patru ochi cu cineva care nu vrea sa va piarda si nici voi nu vreti sa traiti fara acea persoana.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa iesiti undeva cu prietenii diseara si o sa mai uitati de griji si va-ntoarceti acasa cu idei pe care-o sa le puneti in practica.


Horoscop 2017 VARSATOR – O sa va-ngrijiti si de voi, poate faceti sport, apelati la un salon de cosmetica, la un stilist, un antrenor personal s-aveti tonus.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa treaca diseara, cineva pe la voi si sa v-ajute sa depasiti un moment de deruta, si sa va lamuriti problemele.