Horoscop Azi 20 Iulie 2016 Jul20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Iulie 2016

Horoscop 20 iulie 2016. Leii vor castiga bani frumosi, iar Berbecii vor avea impliniri pe plan sentimental.

Horoscop 2016 BERBEC – O implinire in plan sentimental, apare cineva care va va face viata mai frumoasa si veti dori sa-i faceti si pe cei din jurul vostru fericiti.
Horoscop 2016 TAUR – Se pare c-ati luat deja o decizie referitoare la viata de cuplu si ii veti comunica si partenerului – sa vedeti ce parerea are si el.

Horoscop 2016 GEMENI – Cineva de care aveati mare nevoie – sufleteste – apare si depinde, in mare masura de voi, ce se va intampla in continuare – daca vreti sa ramaneti impreuna.
Horoscop 2016 RAC – Va vor cauta niste oameni care vor sa lucrati impreuna si pe cat posibil veti incerca sa va faceti timp si pentru diverse preocupari deconectante, mai ales de week-end.

Horoscop 2016 LEU – Urmeaza o perioada de expansiune pentru voi si o sa va bucurati de suportul unor persoane influente care va vor ajuta sa va extindeti afacerile, sa castigati bani frumosi.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa luati niste bani care sa acopere o buna parte din cheltuielile obligatorii si sa va ramana si pentru micile placeri… nevinovate.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate aparea o oferta de colaborare de care veti fi incantati, pentru ca nu veti depune mult efort si veti castiga un supliment financiar foarte bine venit.
Horoscop 2016 SCORPION – Noi initiative care or sa va puna adrenalina in miscare si veti pune la bataie toate resursele interioare ca sa aveti parte de castiguri consistente.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va pregatiti de plecare si va veti simti in elementul vostru, veti revedea oameni dragi, peisaje si veti face si lucruri inedite.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Ati putea face cunostinta cu cineva care sa se ataseze din ce in ce mai mult de voi, sa va placa insistenta cu care se intereseaza de soarta voastra si iese o relatie frumoasa.

Horoscop 2016 VARSATOR – Aveti o disponibilitate pentru activitati de grup, in favoarea unor oameni care traverseaza o perioada mai dificila si voi veti avea o contributie salvatoare.
Horoscop 2016 PESTI – Poate va treziti cu o oferta de job si sa fie si tentanta, poate va determina sa faceti pasul spre alt serviciu, unde veti iesi in evidenta prin… ceva, al vostru.
Horoscop Azi 20 Iulie 2016