Horoscop Azi 20 Ianuarie 2018 Jan20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Ianuarie 2018

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație.Horoscop 20 ianuarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate s-o ţinem tot într-o visare, pentru că ne e bine, pentru că ne vom căsători, că o să ne mutăm la casa noastră, un vis o să se transforme în realitate. Va fi palpabil!Vibraţia zilei este 2 şi e tocmai bună ziua de luat decizii în doi!

BERBEC – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care vi se pare compatibil, sufleteşte, în cercul de prieteni cu care o să vă vedeţi diseară. Poate aflaţi c-aţi fost acceptaţi la un job, într-o colaborare, poate e o afacere care promite o sumă importantă de bani şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, dac-au fost probleme.
TAUR – O problemă sentimentală revine în forţă, pentru că nu s-a spus totul, mai sunt confidenţe de făcut şi probabil jurăminte. Aţi putea alege o variantă de relaş alături de prietenii pe care-i veţi chema la un branch, sau ieşiţi la o plimbare, staţi la o cafea şi povestiţi de-ale voastre.

GEMENI – Poate vă pregătiţi de o escapadă turistică, s-ajungeţi pe o pârtie de schi probabil în altă ţară, dacă vă ţin buzunarele. O să vă facă plăcere să daţi curs invitaţiei la plimbare, în excursie, să fiţi împreună cu oamenii care ştiu să se bucure, şi să creeze atmosfera jovială, să se simtă toată lumea bine.
RAC – Poate abia acum o să faceţi cunoştinţă – pe viu – cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, îşi botează copilul, îşi reînnoiesc jurămintele, e un moment festiv care merită celebrat.

LEU – Poate ieşiţi la o cafea cu cineva care vrea să vă dea ceva de lucru şi s-ar putea să vă şi convină, o să vedeţi despre ce e vorba. Poate vă asociaţi cu nişte prieteni să practicaţi un sport, sau să desfăşuraţi o activitate care pune accentul pe inspiraţie, crativitate şi o să fie eliberatoare, iniţiativa.
FECIOARĂ – La o aniversare, o nuntă, o reuniune mondenă îl puteţi întâlni pe omul visurilor voastre şi să îl recunoaşteţi în toată mulţimea aia. Se poate să aibă o primă vedere la fatza cu cineva care e deja, purtat de sentimente deosebite pentru voi şi o să nimeriţi în această vrajă care poate duce la o relaţie.

BALANŢA – Un reviriment în sfera afectivă, vi se fac declaraţii de dragoste, poate are loc şi o cerere în căsătorie, mai ştii! Poate daţi o petrecere acasă, vă pregătiţi de musafiri, şi se poate să vă duceţi şi la locuinţa de vacanţă din altă zonă geografică , sau să închiriaţi o vilă, o cabană, să vă sărbătoriţi acolo.
SCORPION – Poate n-aţi renunţat la ideea de a remobila interiorul locuinţei sau chiar să vă mutaţi, dacă mai aveţi nevoie de spaţiu locativ. E posibil să vă implicaţi în organizarea unei competiţii, dacă nu cumva o să fiţi în cărţi, în calitate de concurenţi, sau copiii voştri au concurs – la ceva!

SĂGETĂTOR – Se invita cineva pe la voi, dar dacă aveţi, deja, program vă puteţi duce împreună la evenimentele mondene la care aţi confirmat că vă duceţi. O să puteţi da o fugă la munte, la distracţie, să petreceţi câteva ore, sau zile cu prietenii care vor şi ei o gură de aer proaspăt şi o să vă descurcaţi cu banii.
CAPRICORN – Poate v-aţi decis să vă uniţi destinul cu cel al fiinţei pe care o iubiţi, că nu concepeţi viaţa fără această persoană. Se pare c-o să primiţi răspunsuri la întrebările puse la sfârşitul anului trecut şi o să puteţi aprecia cât de mult vă iubeşte partenerul de cuplu şi ce e dispus să sacrifice pentru voi.

VĂRSĂTOR – Poate vi se face cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi, încet, încet o să devină o relaţie stabilă. Se pare că vă mobilizaţi cu destulă uşurinţă s-o luaţi din loc, să vă duceţi la munte sau doar în vizită la naşi, la fini, la nişte prieteni, să vă mai spălaţi gândurile.
PEŞTI – Se poate s-aveţi o discuţie cu cineva de care depinde viitorul vostru sentimental şi să ajungeţi la un consens – c-aveţi nevoie unul de celălalt. Se poate să va fi intrat ieri nişte bani şi s-aveţi de buzunar să ieşiţi cu ai voştri pe la mondenităţi, poate daţi o raită şi prin împrejurimi să vă vedeţi cu nişte cunoscuţi.