Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Leii au succes pe plan profesional, Fecioarele si-ar putea gasi astazi jumatatea.Schimbari azi. E bine sa fim pe receptie c-apar situatii noi care ne pot da niste planuri peste cap si ne putem alege cu ceva bun.
Horoscop 2016 BERBEC – Invitatie la un eveniment monden, chiar fara mari pretentii, dar avantajul va fi c-o sa cultivati niste relatii, vi se vor deschide niste usi. O sa faceti probabil, niste achizitii care inghit bani frumosi, dar puteti alege varianta – in rate si – atunci o s-aveti de iesit in weekend cu ai vostri pe undeva.

Horoscop 2016 TAUR – Puteti primi bani, bonuri valorice, alt gen de recompensa financiara si o s-aveti de cheltuiala zilele astea. Aveti planuri serioase de pus in aplicare, intr-o combinatie parteneriala – de afaceri – sau poate veti lucra pe cont propriu.
Horoscop 2016 GEMENI – Va consultati cu partenerul de suflet in privinta programului de week-end, sunteti invitati la cateva evenimente si o sa va straduiti sa ajungeti la toate. O sansa de bani, va interesati pe la banci ca sa luati un credit pentru o casa, ori sa va platiti taxe, impozite, asigurari, pentru scoala copiilor.
Horoscop 2016 RAC – Un gest de dragoste, de apreciere din partea cuiva, poate fi si o invitatie la film, la plimbare, la shopping. Poate v-ajuta cineva sa va mutati, poate va trebui sa vindeti intai o casa si apoi sa va luati alta -dar se rezolva frumos situatia, cu rabdare.
Horoscop 2016 LEU – Inca va mai puteti razgandi in privinta unui contract, daca sa-l prelungiti sau sa renuntati la el in forma altuia – vedeti ce e mai convenabil. Se-anunta un succes de grup, poate v-alegeti echipa, colaboratorii si o s-aveti de lucru pe termen lung, si castigati pe masura.

Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa luati niste bani si sa-i pregatiti, cuiva din familie o surpriza, poate fi un gest marunt, dar valoros. O sa va bucurati de o veste sau de sosirea cuiva care o sa va-mpartaseasca dragostea si se poate ajunge anul asta la casatorie daca chiar va doriti acest lucru.
Horoscop 2016 BALANTA – Se observa succes la activitatile de tip intelectual si o sa faceti progrese, treceti in alt an de studiu sau la o grupa de avansati. Poate veti cumpara diverse lucruri pe-acasa si cu ocazia asta mai faceti vreo reparatie, luati ceva de care sa se bucure toti ai vostri.
Horoscop 2016 SCORPION – Relatia cu rudele apropiate va deveni mai stransa, o sa va vizitati mai des, tineti legatura prin telefon, poate pregatiti un eveniment de familie. Se poate s-aveti mai multe drumuri de facut si o sa luati semnaturi, bani, faceti plati, mai faceti si unele comisioane celor mai in varsta din familie.
Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate ca nu mai merge sa va eschivati, trebuie sa dati un raspuns ferm, acelei persoane care vrea sa stie daca vreti sa fiti impreuna. O sa cheltuiti niste bani ca sa cumparati ceva pentru confortul familiei, iar daca n-aveti suficienti, poate luati acele obiecte in rate ca sa va-ncadrati in buget.

Horoscop 2016 CAPRICORN – V-or fi ramas niste plati de facut si-ar fi bine sa nu le mai amanati ca sa nu se stranga o suma prea mare la un moment dat. Poate aflati noutati legate de o mutare in casa noua si-o s-aveti multe de facut sau poate acum vi s-a aprobat creditul ca sa dati avansul pentru o locuinta.
Horoscop 2016 VARSATOR – E cineva interesat de voi si vrea o relatie serioasa si lucrurile se vor lamuri pe parcurs, e nevoie de ceva timp. Se poate s-aveti parte de o reusita, sa primiti bani, o recompensa, va luati ceva mai nou pentru casa ori o masina, dar se poate sa fie si un succes profesional.
Horoscop 2016 PESTI – O s-aveti parte de un musafir care o sa va faca seara mai frumoasa, veti primi si vesti dintre cele mai bune. E posibil sa fiti invitati la o preselectie pentru o munca in particular, poate fi un hobby care sa v-aduca bani, ca nu v-ar strica.

Horoscop Azi 15 Ianuarie 2016