Horoscop Azi 20 Decembrie 2018 Dec20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Decembrie 2018

Horoscop 20 decembrie. Zodia care scapă de grijile financiare pe anul acesta.O zi cu surprize. O s-avem cele mai strălucite idei pe care să le folosim ca să cheltuim cât mai puţini bani şi efort ca să fim eficienţi, să ne atingem toate scopurile.Vibraţia zilei este 2 şi o să ţinem cont de ce-şi doreşte perechea noastră de suflet.


BERBEC – O să vi se dea ok-ul pentru un proiect care v-ar aduce bani, şi să intraţi într-o altă clasă valorica. Se poate să primiţi mai multe oferte de petrecut anul nou şi-n ţară şi pe-afară şi-n funcţie de zilele de concediu şi de bani o să alegeţi varianta optimă.
TAUR – Revine cineva care s-a mai psihanalizat şi a-nvăţat ceva din greşeli, nu vrea să le repete, ci vrea să vă facă fericiţi. Se rezolvă în mod cu totul neaşteptat o situaţie care-o să vă deschidă altă perspectivă profesională şi o să ştiţi pe ce-o să puteţi conta, ca bani, anul viitor.


GEMENI – Omul visurilor voastre apare, îl descoperiţi în cercul de prieteni, se poate să-l întâlniţi şi la slujbă, să vi se intersecteze drumurile prin oraş, pe undeva. Apar o serie de provocări, dar n-o să vă lăsaţi intimidaţi c-aveţi resurse interioare nelimitate şi o dorinţă de afirmare pe toate planurile.
RAC – O să primiţi bani fără de care nu puteţi lua tot ce-aveţi pe lista de lucruri obligatorii, şi scăpaţi de grija finanţelor. Poate-o să daţi nişte bani pe reparaţia maşinii, să puteţi pleca încotro vă doriţi în perioada sărbătorilor, să nu rămâneţi acasă şi cu banii în buzunar.


LEU – Puteţi afla noutăţi despre ce vi se cere – în plus – anul viitor la serviciu şi ce aşteptări au şefii de la voi. Segmentul – distracţii – arată bine de tot şi o să vă armonizaţi cu grupul de prieteni, veţi alege cele mai plăcute activităţi, excursii, care să vă revigoreze, poate ajungeţi şi la munte, la schi.
FECIOARĂ – O s-aveţi curajul să-i cereţi şefului cele câteva zile libere pe care le mai aveţi de luat, ca să plecaţi la rude, la prieteni. Vă daţi toată osteneala să rezolvaţi treburile care ţin de locuinţă, să puneţi casa la punct, cumpăraţi ce vă trebuie pentru interior, să vă rămână pregătirile de crăciun.


BALANŢA – Poate alegeţi doar pentru copii o excursie pe perioada vacanţei ca să se descătuşeze, să se bucure de iarnă, de zăpadă şi de prezenţa colegilor a prietenilor. O să-mbunatatiti relaţia cu rudele, cu cei cu care vă vedeţi din an în paste şi o să vă vizitaţi mai des, ori de câte ori va fi posibil şi cu mare drag.
SCORPION – Poate-ati pus ochii pe o ţinută specială şi care vă vine bine, le luaţi şi alor voştri ce au nevoie de-mbracat şi consumaţi bugetul vestimentar. Se pare c-o să vă luaţi banii pe care-i aşteptaţi ca să-i puteţi împărţi pe sectoare, să acoperiţi tot ce trebuie şi să vedeţi, clar, cu ce aţi mai rămas.


SĂGETĂTOR – Vi se propune o colaborare pentru anul viitor şi o să vă gândiţi dacă mai există timp şi pentru aşa ceva, sau nu e momentul. Aveţi planuri mari, să folosiţi la maximum toate resursele, să străluciţi în cariera şi în viaţa personală, să-ntâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili.
CAPRICORN – Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie ca să nu lăsaţi să se acutizeze vreo afecţiune, şi să vă strice sărbătorile. O să va-ntelegeti parcă şi mai bine cu prietenele pentru care nu v-aţi mai făcut timp să vă-ntâlniţi, să ieşiţi la cafea, la spectacole şi o să reluaţi seria întrevederilor.


VĂRSĂTOR – O să fiţi cooptaţi într-o organizaţie, un grup care să transmită un mesaj, să facă, ştiu eu, nişte fapte bune, să-i scoateţi din impas pe nişte oameni. Le-aţi promis unor prieteni c-o să plecaţi împreună de anul nou, sau după pe undeva la munte, la distracţie, şi-i luaţi şi pe copii.
Citește și
Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
PEŞTI – Se poate să primiţi o invitaţie pentru o zi, două de plimbat într-o staţiune de agrement, sau în alt oraş, în vizită la cineva drag. E momentul să vă reinventaţi, să vă faceţi şi mai cunoscuţi, să căpătaţi un titlu, să fie o lovitură de imagine, după o lungă perioadă de umbră în carieră.