Horoscop Azi 20 Decembrie 2017 Dec20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Decembrie 2017

Horoscop 20 decembrie 2017. Zodia care astăzi va lua o primă.Ne-au rămas multe lucruri de făcut şi la serviciu şi acasă, poate trebuie să facem şi cumpărături, să trecem şi pe la cei care nu se descurcă singuri şi o să ajungem cu greu şi târziu acasă.Vibraţia zilei este 2 şi se va găsi cineva care să ne întindă o mână de ajutor.Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

BERBEC – O să găsiţi o bună susţinere la partenerul de cuplu şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă să rezolvaţi treburi care ţin de casă şi de familie. Noutăţi care să vă scape de nişte griji, pot fi acte semnate, bani, confirmări, c-o să primiţi un supliment salarial, un post mai bun, un transfer în alt departament.
TAUR – Se poate să luaţi o primă, un bonus, un coş cu diverse pentru Crăciun, o să primiţi ceva în dar şi care să vă placă. Aţi putea face un drum să vă luaţi tot ce trebuie pentru perioada care urmează, sau vă pregătiţi de o plecare în vacanţă la schi, la distracţie, în străinătate pe undeva.

GEMENI – Foarte posibil rendez vous şi veţi stabili unde o să vă petreceţi sărbătorile şi cât o să staţi la munte, în altă ţară, la o adică. O să rulaţi nişte bani pe care i-aţi pus la păstrare, special pentru shoping, cadouri, mâncare şi plecat pe undeva, câteva zile – şi o să vă descurcaţi frumos.
RAC – Or să pună umărul la treabă şi ceilalţi membri ai familiei, să faceţi pregătirile pentru evenimentele din week-end şi de sărbători. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu ca să începeţi noul an fără restanţe, să daţi drumul proiectelor noi, şi să nu va mai distragă atenţia alte lucruri.

LEU – Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să contribuie şi magia sărbătorilor la cimentarea relaţiei. Se pare c-o să le daţi de capăt şi celor mai complicate lucruri ca să avansaţi cu proiectele, să vă asiguraţi succesul în carieră.
FECIOARĂ – Cineva dintr-o relaţie anterioară sună, se interesează pe la prieteni în speranţa că relaţia voastră poate continua. Acum e momentul să scoateţi banii de la saltea ca să luaţi ceva de valoare şi care s-ar putea să fie la reduceri, ca să nu rataţi o astfel de şansă, de a face o economie.

BALANŢĂ – Poate veţi reuşi să mâncaţi cu măsură, ca să nu apară un disconfort şi să tot căutaţi apoi remedii ca să vă treacă. O să vă ocupaţi de casă, de familie, pe lângă obligaţiile de serviciu, şi o să vă rămână prea puţin timp şi pentru voi, poate după Crăciun, o să mai ieşiţi şi voi la plimbare.
SCORPION – O să faceţi un efort financiar să luaţi şi acele lucruri care ştiţi că i-ar face fericiţi pe ai voştri, şi pân-acum n-aţi avut suficienţi bani .Luaţi legătura cu cei care vor fi alături de voi de Crăciun, poate faceţi cumpărături împreună, împărţiţi responsabilităţi ca să vă fie mai uşor, să rezolvaţi şi alte lucruri între timp.

SĂGETĂTOR – Vă cheamă nişte prieteni la pomana porcului şi, dacă vă place obiceiul, o să vă suiţi în maşină s-ajungeţi în localitatea cu pricina. O să puteţi lua nu numai banii de salariu, ci şi o datorie mai veche, ceva care să v-ajute să cumpăraţi cadouri pentru toţi cei dragi şi să faceţi aprovizionarea.
CAPRICORN – Poate reuşiţi să vă menajaţi un pic sănătatea, să ţineţi şi o dietă ca să puteţi mânca şi ce vă place de sărbători. O invitaţie la un eveniment monden şi o să vă prindă bine să relaţionaţi cu diverşi, ca să vă extindeţi sfera de influenţă, să cuceriţi noi teritorii, să ajungeţi în top.

VĂRSĂTOR – Cineva din străinătate va trimite asigurări că va fi alături de voi atunci când o să aveţi nevoie, dar vă puteţi duce şi voi acolo. Se pare c-o să fie nevoie de mâna voastră de lucru să organizaţi un eveniment, poate are legătură şi cu ignatul, dar poate fi şi din segmentul profesional.
PEŞTI – O s-aveţi parte de un ajutor substanţial apărut la momentul oportun – cineva o să vă facă rost de produse alimentare, şi alte lucruri de care-aveti nevoie. Întâlnire cu un posibil partener de afaceri care va incita cu un proiect care vă poate aduce succes în cariera şi promisiuni de bani, din ianuarie încolo.