Horoscop Azi 20 Aprilie 2018 Apr20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Aprilie 2018

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă.Se pare c-o să reuşim, mai mult ca oricând să fim în acord cu noi înşine, să accesăm resursele interioare şi să ne bucurăm de ce-am agonisit, material şi spiritual.Vibraţia zilei este 2 şi o să primim o mână de ajutor dac-o cerem.

BERBEC – Va scoate cineva la o plimbare, să luaţi masa împreună, sau doar la cafea, să luaţi pulsul relaţiei. E posibil să luaţi nişte bani, să primiţi poate şi bonuri valorice, ori nişte restanțe care-or să vă prindă bine, să vă puteţi mişca, să plecaţi chiar de azi pe undeva.
TAUR – Se pare c-o să acordaţi un plus de atenţie felului în care arătaţi ca să vă simţiţi şi mai bine, pentru stima de sine. O să vă bucuraţi de unele mici privilegii poate primiţi o legitimaţie, un card de fidelitate, o invitaţie la un spectacol, la un eveniment şi-o să vă simţiţi flataţi, de ce nu.

GEMENI – Poate vă interesaţi de nişte lucruri noi pentru casă, angajaţi şi o firmă care să repare sau să instaleze ceva, să vă simţiţi şi mai confortabil acasă. Se poate să luaţi nişte bani şi să plecaţi pe nepusă masă într-o excursie, să vă bucuraţi de o zi, două, libere, să respiraţi alt aer şi să vedeţi nişte oameni cu care vă-nțelegeți bine.
RAC – E cineva care vă scoate în oraş, poate are să vă facă vreo mărturisire, vă invită într-o plimbare mâine şi poimâine. Vreţi să-ncepeti lucruri noi şi să vă faceţi remarcaţi, şi chiar o să reuşiţi, va mai ajută şi nişte cunoscuţi, e bine să fiţi perseverenţi, s-aveţi o experienţă completă.

LEU – Poate mai căutaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, sau amenajaţi grădină, terasă, construiţi un foişor. O să vă ocupaţi şi de casă, de tot ce v-au rugat ai voştri să faceţi când aveţi timp şi poate daţi o tură şi pe la prietenii care locuiesc în alt oraş, eventual, rămâneţi şi peste noapte.
FECIOARĂ – Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie sentimentală, dacă aveţi de gând să vă aşezaţi la casa voastră. Vi se pot plăti abia acum orele suplimentare, şi celelalte activităţi în care v-aţi implicat de la începutul anului şi dacă ieşiţi pe plus poate plecaţi în excursie, vă duceţi la distracţie.

BALANŢĂ – Relaţia sentimentală se rescrie frumos, poate deschideţi un nou capitol, vorbiţi despre copii şi de o casă, mai mare poate, în care să vă puteţi muta. Încă mai aveţi tot felul de mărunţişuri de dus la bun sfârşit ca să vă puteţi implica într-un nou proiect, şi să faceţi dovada valorii, să fie un crescendo profesional.
SCORPION – O ieşire diseară, cu prietenii, la plimbare, la spectacol, la vreun eveniment care să vă pună în legătură că oameni valoroşi. Vă puteţi înţelege mult mai bine cu toată lumea, să construiţi chiar, un parteneriat de afaceri, nişte alianţe profesionale, să atingeţi un alt nivel, să vă autodepăşiţi.

SĂGETĂTOR – Poate aranjaţi o ieşire cu cei dragi, fraţi, surori, rude prin alianţă, să faceţi să fie şi mai strânsă relaţia. Se poate să reluaţi o discuţie pe marginea unui contract pe care urmează să-l semnaţi, şi să spuneţi clar care sunt pretenţiile voastre şi dacă or să fie respectate o să-l semnaţi.
CAPRICORN – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să trăiască alături de voi, dar să n-aşteptaţi minuni – lucrurile or să meargă în ritmul lor. O să vă luptaţi mai mult pentru nişte drepturi, dacă pân-acum aşteptaţi să se rezolve de la sine şi o să conteze gradul de implicare, va fi încă un pas spre maturizare.

VĂRSĂTOR – Poate pregătiţi o masă festivă, de ziua cuiva sau vreţi pur şi simplu să adunaţi în jurul vostru nişte prieteni să staţi la poveşti, să mâncaţi ceva bun. Poate vă duceţi abia acum la prietenii care v-au invitat la ei acasă, în ţară, în străinătate şi o să onoraţi invitaţia primită înainte de sărbători.
PEŞTI – Se poate să daţi o fugă prin împrejurimi, poate le-aţi promis unor rude că le faceţi o vizită, sau v-aşteaptă nişte prieteni. O să vreţi să faceţi şi treaba, să vă distraţi, ca să vă simţiţi împliniţi, cu conştiinţa împăcată că n-aţi plecat la distracţie şi acasă e totul vraişte.