Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 20 Aprilie 2016

Horoscop 20 aprilie 2016. Astazi, Scorpionii incep o noua relatie, iar Varsatorii primesc vesti bune.Poate n-ar strica sa ne luam un ragaz sa mai si respiram, sa dam deoparte greutatile de zi cu zi si sa ne gandim c-o sa fie bine, c-o sa le depasim pe toate, c-avem destula forta.

Horoscop 2016 BERBEC – O iesire in lume ca sa luati parte la un eveniment care poate avea legatura cu profesia, cu cariera. Intrevedere de afaceri, vedeti cum stau lucrurile si poate amanati raspunsul – nu de alta, dar pot aparea si alte oferte pana la sfarsitul lunii mai.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va faceti timp si pentru voi, sa va improspatati look-ul, sa aveti un aer fresh si pentru asta trebuie sa fiti, in primul, rand sanatosi. Noi provocari la serviciu si ati face bine sa profitati de ocazie sa luati ce-aveti nevoie, sa va imbunatatiti performantele.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate va invita cineva la un botez si vedeti cum stati cu programul si cu banii imediat dupa Paste. Va reusesc pasentele cu plecatul de sarbatori, va asigurati ca aveti cazare, cu ce sa ajungeti acolo, si poate n-ar fi rau sa mai pastrati un loc de rezerva.
Horoscop 2016 RAC – O sa va bucurati de prezenta cuiva, cu care vreti sa lucrati impreuna in timpul liber si o sa va si destindeti. Poate veti reusi sa le dati de capat unor probleme de sanatate, chit c-or fi ale altcuiva din familie, dar daca nu va e prea greu, dati-i voi o mana de ajutor acestei persoane.

Horoscop 2016 LEU – Poate veti face un efort financiar sa-i duceti pe copii la niste cursuri speciale, sa le cultivati un talent, care poate deveni meserie mai tarziu. O serie de lucruri se pot simplifica, in relatia sentimentala si o sa ajungeti la alt nivel de comunicare, dar nu de pe-o zi pe alta, ci in timp, asa.
Horoscop 2016 FECIOARA – Ati putea obtine o aprobare si sa mergeti mai departe cu achizitionarea unei case, cu constructia sau cu reparatii, zugraveala. Poate organizati o iesire la padure, la malul marii pentru a doua zi de Paste, si vedeti cu cine plecati, in ce formula, si pentru cate zile.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate se ofera cineva sa va-nsoteasca la un film, la o piesa de teatru si sa dati curs unei relatii dac-o fi si-o fi. Apare cineva care o sa va dea vesti bune, poate o sa primiti si bani sau vi se face vreun cadou, ori poate va scoate in parc, la o plimbare.
Horoscop 2016 SCORPION – O noua relatie sentimentala promite sa capete viata si sa fie un schimb afectiv care sa va-ntremeze, sufleteste. O problema contractuala se poate rezolva si o sa aveti bani de cheltuiala, sa fie mai lejer, sa va puteti misca, de-acum incolo.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate o sa va ganditi mai serios si in perspectiva la fiinta iubita, ca sa va fie mai clar incotro se-ndreapta cuplul vostru. Se pare c-o s-aveti spor la diverse treburi si pe la serviciu si pe-acasa, oti fi intat in criza de timp si o sa dati zor sa rezolvati toate urgentele.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Prietenii va scot la plimbare, e vreun eveniment monden la care-ar fi bine sa luati si voi parte, poate are legatura cu cariera voastra. Poate va interesati mai indeaproape de soarta unor copii, nepoti, va duceti acolo unde locuiesc sau ii aduceti la voi, pentru o vreme – vor fi niste schimbari.

Horoscop 2016 VARSATOR – O veste buna de la cineva plecat departe si care zice ca vine, iar daca voi aveti alte ganduri, e bine sa-i spuneti, sa stie omul. E posibil sa va asociati cu niste oameni, in particular si sa dezvoltati o afacere, sa aveti de unde scoate un profit, ca sa plecati in concediu.
Horoscop 2016 PESTI – Poate o sa faceti mai multe treburi in locul partenerului de cuplu ca sa-l menajati, zilele astea. Se poate sa primiti niste confirmari de la vreun angajator sau de la vreo comisie, c-o sa puteti trece in etapa urmatoare, sa faceti un salt profesional.
Horoscop Azi 20 Aprilie 2016