Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Septembrie 2015

Fecioarele avanseaza in cariera, iar Gemenii au parte de reusite mari. Lucrurile care ne-au stresat in ultima vreme incep sa se mai rezolve si de la sine, si o sa ne ocupam si de noi, de familie, sa ne destindem pe cat posibil.

Horoscop 2015 BERBEC -O sa incasati si voi niste bani, fie de la serviciu, fie de pe urma unor activitati din particular si o sa aveti de cheltuiala sa iesiti la socializare, printre altele. Posibila negociere cu un partener de afaceri sa impartiti in mod egal responsabilitatile, sa nu munciti doar voi.

Horoscop 2015 TAUR -Se pare ca o sa va intelegeti mult mai bine cu toata lumea si veti realiza o serie de lucruri care nu va erau permise de vreo trei ani incoace. Apar noutati la serviciu si o sa fiti deschisi solicitarilor sefilor, si o sa fiti pusi in functia care vi se potriveste cel mai bine.
Horoscop 2015 GEMENI -Reusite in plan intelectual, luati un examen, redactati diverse materiale, scrieti o carte, tineti un speech la vreo sedinta, un simpozion, o conferinta. Poate va pregatiti de o plecare in excursie, faceti rezervare, cumparati tot ce va trebuie, si lasati lucrurile in ordine pe acasa.
Horoscop 2015 RAC -O sa puteti avansa cu treburile care tin de serviciu, dar nu va veti neglija nici familia, timpul liber o sa-l dedicati alor vostri, iesiti pe undeva, in plimbare, serile. O sa va mai ganditi o zi, doua, pana sa-i spuneti unui angajator ca vreti sa lucrati impreuna, ca sa nu va pripiti.
Horoscop 2015 LEU -E momentul sa va apucati de ceva nou, care sa va puna in valoare, sa luati si mai multi bani decat pana acum, poate in varianta – colaborari, daca nu va fi un singur proiect. Poate va faceti timp si pentru prieteni, sa iesiti la o terasa, vedeti un film, dati o raita pe la magazine, expozitii.
Horoscop 2015 FECIOARA -O sansa de promovare, poate s-a ivit un post care vi se potriveste manusa si o sa luati ceva mai multi bani sau vor fi alte avantaje. Se poate sa nimeriti un mega prilej, sa va luati casa ori o masina, chiar daca nu era nimic programat, decat in viitor candva.

Horoscop 2015 BALANTA -Se poate rezolva o problema de sanatate si sa aveti un tonus mult mai bun de-aici incolo, sa recuperati timpul pierdut, cat v-ati luptat cu greutatile, cu boala. Va pregatiti de un examen, un interviu, poate faceti o schimbare in viata voastra profesionala si o sa aveti succes.
Horoscop 2015 SCORPION -O sa razbiti cand vine vorba despre aprobari, semnaturi, poate completati un dosar ca sa va angajati undeva sau sa va inscrieti la o scoala. Va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unei afaceri, poate e o munca in particular si o sursa de bani.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Se pare c-o sa va faceti remarcati prin ceva special, e momentul vostru de glorie, poate va reinventati si daca nu reusiti acum, mai aveti timp pana la toamna viitoare. O sa va puteti gasi un suflet, o persoana cu care sa formati un cuplu, sa impartiti bune si rele, ca tot omul.
Horoscop 2015 CAPRICORN -O definitivare, ca sa lucrati undeva, poate v-ati gasit alt serviciu sau vreti sa-i inscrieti pe copii la o scoala, o gradinita ori la cresa. Poate va invita cineva intr-un weekend in strainatate si lasati toate problemele, va faceti timp si dati o fuga pentru doua, trei zile.
Horoscop 2015 VARSATOR -Poate mai aveti o zi, doua de gandire pana sa dati raspunsul la vreo oferta de lucru, sa stiti daca va apucati de treaba sau nu, ca e posibil sa nu va convina. V-ati putea inscrie la un concert pentru ocuparea unui post si sa bateti concurenta, sa va prefere si pe voi sefii.
Horoscop 2015 PESTI -Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa va cumparati ce v-ati propus, sa achitati darile lunare, sa fiti cu platile la zi, dupa care mai vedeti. O sa faceti un efort financiar sa va puneti masina la punct ca sa puteti pleca in weekend pe undeva, cu familie cu tot.

Sursa: http://stirileprotv.ro