Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Octombrie 2015

Leii primesc o noua sansa in relatia de cuplu, iar Scorpionii petrec timp cu familia.Reusite azi. Se poate sa fie o cursa cu obstacole si totusi sa ne descurcam de minune, sa nu ne lasam intimidati sa cerem si ajutorul, numai sa ne vedem ajunsi cu bine la linia de sosire.Vibratia zilei este 2 si tot despre facut echipa cu cel de langa noi este vorba.

Horoscop 2015 BERBEC – O s-aveti cateva drumuri de facut ca sa le asigurati alor vostri tot ce au nevoie, poate va trebui sa luati si niste semnaturi, sa achitati niste facturi, poate. Poate-o sa dati si pe la service, pentru o mai atenta verificare a masinii, sa puteti pleca dupa aceea intr-o vilegiatura.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa bateti pe la niste usi dupa vreo aprobare, sa va-nscrieti la o scoala, sa luati lectii in particular, ca sa va cultivati talentele ascunse. Poate rezolvati o problema cu banca, luati un imprumut, cereti o aminare a ratelor, ori vreo diminuare a dobanzii.
Horoscop 2015 GEMENI – Se contureaza o suma de bani si o sa va fie mai usor cu plata ratelor, mai luati cate ceva pentru casa, familie, sa puneti niste lucruri la punct. O sa puteti legaliza un act si sa vi se recunoasca niste drepturi, sa va descurcati frumos, de pe o pozitie superioara.
Horoscop 2015 RAC – O sa puneti umarul la rezolvarea unor probleme cu care se confrunta niste rude sau prieteni si or sa va ramana profund recunoscatori acesti oameni. Poate va invita niste buni prieteni intr-o escapada turistica, fie si in alta tara, daca se iveste o ocazie pe mai putini bani.
Horoscop 2015 LEU – Se poate sa reluati o negociere, sa dati raspunsul luni, sa va ganditi zilele astea, sa cantariti bine de tot situatia, sa stiti ce-aveti de facut de-aici incolo. Vi se da o noua sansa in dragoste si o sa fructificati de data asta prilejul care va poate aduce fericirea.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate plecati pe undeva impreuna cu familia daca n-aveti vreun eveniment in oras, la care sa va duceti maine, poimaine, sanse de plecat in calatorie sunt. Partenerul de cuplu are sa va spuna cate ceva, poate un singur lucru si acela foarte important legat de viata voastra in doi.

Horoscop 2015 BALANTA – O sa rezolvati tot felul de situatii pentru care va zbateti de mai bine de o luna si o sa dati drumul unor proiecte care sa va repuna in lumina reflectoarelor. Poate ajungeti abia acum unde v-ati propus la inceputul verii si o sa revedeti oameni dragi, retraiti amintiri placute.
Horoscop 2015 SCORPION – Poate va-ndurati sa scoateti din banii de la ciorap sa iesiti cu familia la plimbare in alt oras, sa va bucurati de placerea drumului, a peisajului si de prezenta celor dragi. O sa va-ngrijiti si de sanatate, va odihniti mai mult, daca n-aveti urgente, treburi obligatorii pe-acasa.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Intalnire cu niste colaboratori care vor sa puneti pe roate o afacere, sa puneti la un loc toate resursele sa dati un produs de cea mai buna calitate. Invitatie de onoare la un eveniment monden, sa revedeti niste prieteni, sa va regrupati in jurul unui prieten de nadejde.
Horoscop 2015 CAPRICORN – E un indiciu de calatorie si o sa aveti unde si cu cine pleca, sa profitati de timpul liber comun al celor din familie, sa schimbati aerul, peisajul. Va intra bani si poate-o s-aveti cu ce sa va si distrati, dupa ce va luati tot ce trebuie pentru gospodarie.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate reusiti sa va si vedeti cu cineva aflat departe, vine persoana, va deplasati voi intr-acolo, ca sa se cimenteze relatia voastra, s-o scoateti din virtual. Poate iesiti in doi, zilele-astea, ca sa aflati ce-i lipseste relatiei voastre, ca sa faceti echipa, sa depasiti singuratatea-in cuplu.
Horoscop 2015 PESTI – Va-ntoarceti buzunarele pe dos ca sa gasiti o suma cu care sa puteti pleca la plimbare – in oras, macar, daca nu prin tara sau in strainatate, sa va destindeti. E posibil sa va pice, din senin, niste bani in cont si sa luati cate ceva pentru ai vostri, sa fie ceva festiv.

Sursa: http://stirileprotv.ro